Avui 20N és el dia dels Drets dels Infants! Ho sabies?

Els Drets dels Infants estan reconeguts a la Convenció sobre els Drets de l’infant (CDI), aprovada per l’Assemblea de les Nacions Unides l’any 1989. Avui fa 30 anys! Segueix sent el tractat internacional ratificat per més països però encara hi ha molta feina per fer perquè es compleixin efectivament els drets de la infància arreu del món.

Des de l’entorn familiar, l’escola, l’esplai, el barri, el poble, la comunitat, les entitats i institucions… et convidem a que tinguis sempre present els Drets dels Infants i que ens ajudis a aconseguir una societat on es respectin i es garanteixin per a tots els infants, a qualsevol escala o context.

Per començar, pots entrenar-te apropant els infants a la natura amb les 45 coses a fer a la natura abans dels 10 anys i mig.

 

 

Si t’ha agradat aquesta entrada comparteix a les xarxes i ajuda’ns a difondre i a lluitar perquè es garanteixin els drets dels infants!
Gràcies!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l’educació i la felicitat dels nens i nenes, l’equitat, la inclusió social, la protecció de la natura i el desenvolupament del Tercer Sector. 

L’entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.