No podem estar més d’acord amb el fet que el Pantà de Sau és un paratge totalment idíl·lic per a la realització d’un festival. I així s’ha fet des de fa 5 anys! T’estem parlant del BioRitme, que es duu a terme a la finca de Can Mateu, a la vora del Pantà de Sau. Té bona pinta, oi?

En aquesta entrada et volem explicar en què consisteix el Bioritme, quins són els valors que defensa i per què considerem que és una proposta tan interessant per a les famílies i la joventut. Ens acompanyes?

[icon name=”music” class=”” unprefixed_class=””]  Vols veure l’aftermovie que van preparar per l’edició de l’any passat? Així et fas una idea de cóm ha estat aquest any el festival.

Testimonis

El que m’entusiasma més del BioRitme és l’espai natural on ens trobem i la llibertat que sentim. És un festival únic en primer lloc per l’entorn, per la possibilitat de banyar-te al pantà i fer tallers com el kayac, el circ o el ioga durant el dia. El taller de risoteràpia el millor! Si hagués de resumir del festival en una paraula diria VERD, verd de llibertat i de natura.

Pol, 19 anys, assistent al festival

El lloc on es fa el festival és increïble! A més, durant el dia hi ha moltes activitats per fer i a la nit tot és més tranquil que en altres festivals… El que més ens ha agradat és la gent,… gent amb valors similars. Hi ha recollida selectiva, el menjar i la beguda són ecològics i hi ha moltes opcions per vegans i vegetarians… tots els detalls estan molt ben cuidats. És un festival que promou el gaudi i el lleure de manera respectuosa i conscient,… que fer activitats diverses també et fa feliç, no només anar de festa o veure un concert… Ens hi quedaríem una setmana més!!

Júlia i Martí, 20 i 21 anys, voluntaris de la organització

El que més m’agrada del BioRitme és el missatge, la idea,… és un festival diferent perquè té un rerefons interessant, no és només els concerts… els espais de consciència i el biocircus són els que més m’agraden. El BioRitme és BioVida!

Oscar, 23 anys, assistent al festival

El festival

El Bioritme és un festival que no només prioritza els concerts de música, sinó que també destaca molts altres elements que consideren d’una gran importància i que, per tant, mereixen una gran visibilització:

 

  • La natura és una de les grans protagonistes de cada edició del Bioritme. Aquest festival es celebra en un entorn únic com és el Pantà de Sau, i això ens dóna l’oportunitat de demostrar el nostre respecte i convivència amb la natura.

 

  • El Bioritme és un festival ecològic. És per això que tots els productes que s’ofereixen en les zones de bars i barres són 100% ecològics, així demostrant que és possible i viable aquest estil de vida.

 

  • La consciència també forma part del festival. El Bioritme és un punt de trobada de persones amb inquietuds, persones crítiques i constructives.

 

  • I, sobretot, el Bioritme és diversitat, respecte, multiculturalitat i tolerància. És per aquest motiu que hi ha un punt lila dins del recinte de concerts, per poder denunciar qualsevol tipus d’agressió sexista. 

Per motiu de tots aquests elements, i a més a més dels concerts, es fan altres tipus d’activitats com malabars, exposicions, tallers d’autodefensa, teràpies, ioga, sortides en kayak, mindfullness, risoteràpia, musicoteràpia, etc com podeu veure als horaris i la programació. Podem dir que és un festival súper complet!

Ens fa molta il·lusió que el Bioritme se celebri en una de les nostres primeres cases de colònies, és un festival que busca la sostenibilitat i la transformació social, molt alineat amb els nostres valors.

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai