Cada any, a l’octubre, celebrem el Dia Mundial dels Ocells amb sortides de descoberta i activitats relacionades amb aquests viatgers. Els ocells són espècies molt significatives, i és per això que ens encanta observar-los, ja que és una manera fascinant d’apropar-se al coneixement dels hàbitats, a la natura i a les amenaces a les quals està sotmesa. Si tu també ets d’aquest tipus de persones que queden seduïdes per la magnificència de les aus, tenim el pla perfecte per aquest cap de setmana!

Des de Fundesplai et proposem un seguit d’activitats per a tota la família per tal de celebrar aquest dia tan important en l’àmbit de la natura, i per tal de conscienciar la ciutadania sobre la importància de les aus, així com dels valors i la fragilitat del territori on habiten. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte dia 5 d’octubre de 2019 al Parc del Castell de Montesquiu, concretament a la Casa de Colònies Les Codines.

  Vols saber-ne més? Consulta, a continuació, les activitats que es duran a terme!

Així doncs, comencem la temporada de tardor amb diverses activitats per celebrar el Dia Mundial dels Ocells! Totes aquestes activitats tindran lloc a la Casa de Colònies Les Codines, situada al Parc del Castell de Montesquiu, i aniran adreçades per a tota la família, en especial el “Concurs d’identificació d’aus” que anirà dirigit a un públic més infantil. Pots veure a continuació quines seran les activitats que es realitzaran aquest dissabte dia 5 d’octubre i a quina hora es duran a terme cada una d’elles:

*Pots comprar els tiquets pel dinar popular aquí. Totes les altres activitats són gratuïtes.

Fotografia feta per José Manuel Armengod. Llicència.

Què t’ha semblat la idea? Et ve de gust passar un dissabte diferent de l’habitual? És una molt bona ocasió per gaudir i conèixer els ocells d’aquesta zona. Nosaltres tenim moltíssimes ganes de celebrar com és degut el Dia Mundial dels Ocells d’aquest any 2019. T’esperem a la Casa de Colònies Les Codines, al Parc del Castell de Montesquiu!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l’educació i la felicitat dels nens i nenes, l’equitat, la inclusió social, la protecció de la natura i el desenvolupament del Tercer Sector. 

L’entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.