Si fa poc us parlàvem dels Campaments de Voluntariat Ambiental que van fer els joves a la casa de colònies de Can Massaguer, avui et venim a parlar d’unes vacances ben diferents! Vacances per a “Singles” han sigut les protagonistes de l’alberg de La Rectoria de la Selva: unes vacances marcades per la natura, els valors, la diversió i una situació familiar compartida per tots: mares i pares solters amb els seus fills i filles!

D’aquesta manera, en aquesta entrada us volem parlar de l’experiència que han tingut aquestes famílies “singles” que han anat a passar les vacances a La Rectoria de la Selva, gestionades per Fundesplai durant aquest estiu de l’any 2019. Et podem avançar que han fet moltíssimes activitats i molt divertides i inspiradores! Han estat en contacte constant amb la natura i creiem que l’experiència ha sigut única per a tots i totes. Voleu veure’n més?

 

  Aquest és el vídeoresum de l’experiència de les famílies durant les Vacances “Singles” de La Rectoria!

La Rectoria de la Selva

La Rectoria de la Selva és la casa de colònies on s’ha dut a terme les Vacances “Singles” per a mares/pares i filles/fills. Es tracta d’un Alberg situat a més de 1.000 metres d’altura i es troba al costat dels espectaculars cingles de Busa i el Pantà de la Llosa de Cavall. Com veieu, La Rectoria està envoltada de natura! És un indret perfecte per practicar tota mena d’activitats com el trekking, el caiac, l’escalada, la fotografia, etc. Propers a La Rectoria de La Selva es troben els municipis de Sant Llorenç de Morunys, Navès, i Capolat.

La Rectoria

La Rectoria

L’Alberg de La Rectoria és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda, té piscina amb grua, menjador, serveis higiènics i ascensor adaptats. Aquest alberg també disposa de terreny d’acampada, instal·lacions esportives, rocòdrom, bosc, tirolina, etc. Així doncs, i tenint en compte que la casa ofereix tots aquests serveis, les famílies que han format les Vacances “Singles” han tingut l’oportunitat de realitzar activitats úniques i exclusives d’aquesta privilegiada localitat del Solsonès. Destaquem les següents:

    • Excursió des de La Rectoria fins a la Presó Natural de Capolatell. Les vistes que van aconseguir veure les famílies des d’aquesta presó natural van ser impressionants: es podia veure el Pantà de la Llosa del Cavall i, fins i tot, el municipi de Sant Llorenç de Moruny. Una excursió per recordar!
    • Les famílies van aprofitar per iniciar-se al caiac i al paddlesurf. Sembla molt més fàcil del que és! Veritat?
    • El Ioga els va servir per relaxar-se i preparar-se per totes les altres activitats pendents. Sempre va bé fer un descans alhora que exercites el teu cos i, sobretot, la teva ment!
    • La Tirolina va ser una de les protagonistes d’aquestes vacances. El parc d’aventures de La Rectoria és immens! Les nenes i nens s’ho van passar d’allò més bé… I els adults també!

Quina bona pinta té tot el que han fet les famílies de La Rectoria de La Selva, veritat? Pels que us ho heu perdut aquest any, no ho dubteu ni un segon. Us esperem l’any que ve amb les mateixes o més ganes que aquest!

close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai