Colònies, campaments, camps de treball, rutes, casals d’estiu, vacances en família…. un munt d’activitats per tornar a jugar amb els amics i amigues i gaudir al màxim d’aquest estiu 2020 tan especial! Les nostres cases de colònies i terrenys d’acampada es troben en indrets naturals aïllats, amb un entorn saludable perquè els infants, joves i famílies pugueu gaudir de la natura com no ho heu pogut fer durant aquests mesos. Parcs d’aventura, tirolines, esports aquàtics, btt, excursions, activitats de descoberta i protecció del medi ambient, jocs de nit, banys refrescants a rius, llacs i piscines,… i tot això amb seguretat i prevenció. Consulta aquí les mesures de seguretat i prevenció del covid-19.

Troba les millors activitats d’estiu per als teus fills i filles amb Fundesplai 😉

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai