Camps de treball

Els Camps de Treball de Fundesplai són Projectes d’Aprenentatge i Servei que combinen activitats de lleure amb accions de millora del medi natural, social i/o cultural de l’entorn on es duen a terme.

Els camps combinen processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual el grup de participants es forma tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. Es duen a terme treballs tècnics en col·laboració amb entitats del territori (parcs naturals, ajuntaments, entitats, etc.) i moltes vegades es compta amb el suport de persones especialistes. 

Són activitats amb una llargada de 12 dies, on els i les joves conviuen les 24 hores. A banda de realitzar feines tècniques de millora de l’entorn, durant els camps es realitza un ampli ventall d’activitats d’aventura i lleure per passar-ho d’allò més bé!

Si tens entre 13 i 17 anys i vols viure una experiència única, no ho dubtis: els Camps de Treball t’esperen!

T’agrada la natura i tens ganes d’ajudar a la seva conservació compartint experiència amb joves de la teva edat?  Vols viure un estiu diferent? Inscriu-te als Camps de Treball de Fundesplai!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!