Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzen extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Consulta aquí les mesures COVID-19.

Colònies i campaments AMPA

Les colònies o campaments per les AMPA amb monitoratge 24h es fan amb el grup classe habitual però sense els pares i les mares ni els/les mestres.

A les nostres cases de colònies i terrenys d’acampada es cuina cada dia menú casolà de dieta mediterrània per al bon desenvolupament dels nens i nenes. A més, les nostres instal·lacions són sostenibles i accessibles en cadira de rodes.

Els infants passen uns dies amb els amics i amigues de la classe en una casa o un campament ubicat en un entorn de gran interès natural, amb adults de referència diferents dels de cada dia. D’aquesta manera es cohesiona el grup i aprenen a conviure en situacions diverses.

Jugaran molt, viuran experiències noves, ho passaran molt bé anant d’excursió, faran activitats divertidíssimes i aprendran els misteris de la natura.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai