Colònies i campaments AMPA

Les colònies o campaments d’estiu per les AMPA amb monitoratge 24h es fan amb el grup classe habitual però sense els pares i les mares ni els/les mestres.

A les nostres cases de colònies i terrenys d’acampada es cuina cada dia menú casolà de dieta mediterrània per al bon desenvolupament dels nens i nenes. A més, les nostres instal·lacions són sostenibles i accessibles en cadira de rodes.

Els infants passen uns dies amb els amics i amigues de la classe en una casa o un campament ubicat en un entorn de gran interès natural, amb adults de referència diferents dels de cada dia. D’aquesta manera es cohesiona el grup i aprenen a conviure en situacions diverses.

Jugaran molt, viuran experiències noves, ho passaran molt bé anant d’excursió, faran activitats divertidíssimes i aprendran els misteris de la natura.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Somos Fundesplai

Somos una entidad sin ánimo de lucro que trabaja desde hace más de 45 años a favor de la educación y la felicidad de los niños y niñas, la equidad, la inclusión social, la protección de la naturaleza y el desarrollo del Tercer Sector.

El entorno natural de las casas de colonias es ideal para desarrollar nuestra tarea.