Colònies i campaments AMPA

Les colònies o campaments d’estiu per les AMPA amb monitoratge 24h es fan amb el grup classe habitual però sense els pares i les mares ni els/les mestres.

A les nostres cases de colònies i terrenys d’acampada es cuina cada dia menú casolà de dieta mediterrània per al bon desenvolupament dels nens i nenes. A més, les nostres instal·lacions són sostenibles i accessibles en cadira de rodes.

Els infants passen uns dies amb els amics i amigues de la classe en una casa o un campament ubicat en un entorn de gran interès natural, amb adults de referència diferents dels de cada dia. D’aquesta manera es cohesiona el grup i aprenen a conviure en situacions diverses.

Jugaran molt, viuran experiències noves, ho passaran molt bé anant d’excursió, faran activitats divertidíssimes i aprendran els misteris de la natura.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l'educació i la felicitat dels nens i nenes, l'equitat, la inclusió social, la protecció de la natura i el desenvolupament del Tercer Sector. 

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.