Termes de confidencialitat

D’acord amb el que estableix la normativa aplicable, les dades de caràcter personal han estat incloses en fitxers de titularitat de Fundació Catalana de l’Esplai – Fundesplai, entitat responsable del tractament, i que responen a la finalitat de facilitar la gestió contractual, promocional i de les relacions, desenvolupada per l’entitat, així com la prestació dels seus serveis.

Les categories de dades tractades són les següents:

  • Dades d’identificació
  • Direccions postals o electròniques

Mentre no ens comuniquis el contrari, entendrem que les teves dades no han estat modificades, que et compromets a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el teu consentiment per a utilitzar-les per a les finalitats descrites.

La base legal pel tractament de les teves dades personals és la relació contractual que ens uneix. Les dades recollides són les adequades per a les finalitats descrites.

D’acord amb els drets que et confereix la normativa vigent en protecció de dades, podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició, portabilitat, i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades. Aquests drets els pots exercir en el domicili social de Fundació Catalana de l’Esplai, Carrer Riu Anoia, 42-54 de 08820 El Prat de Llobregat, i/o per correu electrònic dirigit a: dadespersonals@fundesplai.org. Per a l’exercici d’aquests drets serà necessari adjuntar una còpia del DNI.

Les dades personals recollides podran ser cedides a les entitats vinculades (Federació Catalana de l’Esplai i Fundación Esplai), per gestionar projectes conjunts i altres fins administratius interns i fins promocionals, inclòs el tractament de dades personals, a proveïdors que precisin accedir a les dades per la prestació de serveis que Fundesplai els hagi contractat: empreses prestadores de serveis de IT i assessorament, proveïdors de serveis de pagament, tercers que ens ajuden a proporcionar serveis digitals i de comerç electrònic, de màrqueting i campanyes que ens ajudin a promocionar els nostres serveis i tercers que realitzen treballs d’estadística (Fundesplai té subscrits amb tots ells els contractes de confidencialitat i de tractament de dades personals exigits per la normativa de protecció de la privacitat), així com a aquelles administracions públiques que sigui necessari per a complir amb les nostres obligacions legals o a terceres persones que, de forma raonable, necessitin tenir accés a les teves dades de caràcter personal per una o vàries de les finalitats descrites.

Les dades personals romandran arxivades durant el període de duració de la nostra relació i, en el seu cas, durant el termini necessari per a complir amb les obligacions legalment previstes. Posteriorment les dades recollides seran destruïdes amb garanties de privacitat.

La negativa a prestar el consentiment al tractament de les dades tindrà com a conseqüència la impossibilitat d’oferir-te el nostre servei, així com la impossibilitat de subscriure cap contracte, o d’establir qualsevol altra relació.

Et recordem el teu dret a interposar una reclamació front l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en aquells supòsits en que es produeixi una vulneració de la normativa de protecció de dades aplicable.

T’informem que podràs revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions promocionals, enviant un e-mail a la direcció de correu electrònic: dadespersonals@fundesplai.org.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *