Colònies i campaments d’esplai

DESCOMPTES I PREUS REDUÏTS PER A ESPLAIS DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE L’ESPLAI

Els esplais podeu gaudir de cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada d’alta qualitat per a les colònies i campaments d’estiu o les sortides de cap de setmana durant tot l’any. Els esplais de la Federació Catalana de l’Esplai teniu descomptes i preus reduïts.

Les nostres instal·lacions busquen ser el màxim de sostenibles possible i adaptables a les necessitats de tots els grups. Podeu venir amb infants o joves que tinguin dificultats de moviment o de visió perquè la majoria de les nostres instal·lacions són completament accessibles en cadira de rodes.

També podeu contractar el nostre servei d’educadors/es ambientals perquè us acompanyin a les excursions i siguin un suport durant les activitats. I fins i tot us podem donar un cop de mà en l’organització de camps de treball d’intervenció en el medi natural.

Planifiqueu les colònies, campaments o sortides amb l’esplai:

No_dret_cuina_Fundesplai

ATENCIÓ, NO HI HA DRET A CUINA!
Totes les estades, colònies i campaments són amb pensió completa.

>> Si teniu dubtes, contacteu amb nosaltres

Demana un pressupost a mida

Voleu venir amb l’esplai a una de les nostres cases de colònies, albergs o terrenys d’acampada? Contacta amb nosaltres perquè puguem fer un pressupost a mida de les vostres necessitats.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *