Colònies per a entitats de diversitat funcional

Les cases de colònies i albergs Fundesplai són ideals per a grups de diversitat funcional, ja que no tenen barreres arquitectòniques per circular amb cadira de rodes i estan adaptades també a les persones amb dificultats de visió.

Si formes part d’una entitat que organitza activitats per a persones amb diversitat funcional, i vols organitzar unes colònies, un cap de setmana especial, o una sortida d’un dia amb el teu grup, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres perquè et puguem fer un pressupost a mida.

Tenim cases grans amb diferents graus d’adaptació per a les cadires de rodes ideals per a grups tant d’infants com de joves o adults. Les entitats de diversitat funcional que ens visiten cada any ens avalen i ens fan sentir que aconseguim apropar les persones amb mobilitat reduïda a la natura.

MESURES D’ACCESSIBILITAT

A continuació et fem un resum de les mesures d’accessibilitat a les nostres cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada perquè sigui més fàcil decidir quina és la més adient per al teu grup.

Camins i accessos adaptats
14 cases
Itinerari naturalista adaptat
5 cases
Piscina amb grua (sota demanda)
17 cases
Edifici accessible
14 cases
Menjador adaptat
16 cases
Serveis higiènics adaptats
16 cases

Demana un pressupost a mida

Voleu venir a fer les colònies de la vostra entitat a una de les nostres cases o albergs? Contacta amb nosaltres perquè puguem fer un pressupost a mida de les vostres necessitats.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *