Informació general

Les 26 cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada que tenim per tot Catalunya formen part del nostre ADN. Són instal·lacions preparades per fer-hi activitats de lleure tant d’infants, com joves o adults. Hi desenvolupem diverses propostes dirigides a escoles, instituts, esplais i altres entitats, famílies i grups, sempre amb la natura, l’aventura i l’educació ambiental com a protagonistes. Descobreix aquí més detalls de les nostres instal·lacions i tot el que s’hi pot fer!

Què fem a les cases de colònies?

Vols venir a una casa de colònies?

Vols fer una escapada a la natura amb els teus alumnes? o potser amb la teva entitat? o amb els companys i companyes de feina per fer cohesió d’equip? o estàs pensant en reservar unes vacances amb la família i els amics i amigues… Les nostres cases de colònies t’estan esperant!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *