Turisme familiar i grups

Les nostres cases de colònies en plena natura són ideals per al turisme familiar sostenible. Vine en família o amb un grup d’amics i amigues a gaudir de la cuina casolana, jardins i entorns naturals espectaculars i activitats educatives per a totes les edats. T’hi esperem!

Menú casolà i dietes especials

Pensió completa

Gratuïtat menors de 3 anys

Cases de colònies sostenibles

Possibilitat d’activitats dinamitzades

Habitacions familiars

Excursions per a totes les edats

Cases de colònies accessibles

CASES DE COLÒNIES IDEALS PER A FAMÍLIES

Quan vinguis de cap de setmana en família, de vacances d’estiu, o a gaudir simplement d’un bon dinar amb els amics i amigues, t’adonaràs que les nostres cases de colònies són ideals per a famílies amb nens i nenes. Es troben a les comarques d’Osona, la Selva, el Solsonès, el Bages, el Ripollès, el Garraf o el Vallès Occidental, sempre envoltades de natura. Els espais interiors són molt versàtils i adaptables tant a grups grans com a grups petits, i compleixen amb totes les garanties de seguretat i qualitat. Els espais exteriors són enjardinats seguint els criteris de la jardineria sostenible, amb grans extensions de prats i boscos per fer jocs i activitats.

ACTIVITATS DINAMITZADES

A més a més, segons quina promoció hagis triat, tu i la teva família podreu gaudir d’activitats educatives dinamitzades pels nostres monitores i monitors amb experiència en activitats a la natura, excursions i activitats d’aventura. Són activitats pensades per a que tota la família en pugui gaudir. Farem gimcanes, excursions, parc d’aventura, caiac, btt, visites culturals, descobertes de fauna i flora, nits d’estels i astronomia, jocs de nit…

Si vens durant les vacances d’estiu, veuràs que la majoria de les nostres cases de colònies i albergs tenen piscina exterior per als mesos d’estiu i instal·lacions esportives on fer un bon partit de bàsquet o anar a fer uns quants xuts a la pilota.

L’ACCESSIBILITAT

A més a més, la majoria de les nostres cases de colònies són accessibles amb cadira de rodes o amb cotxet per a nadons, ja que una de les nostres prioritats és eliminar les barreres arquitectòniques i aconseguir cases de colònies sense barreres perquè tothom pugui gaudir de la natura.

Consulta més detalls sobre l’accessibilitat a les cases

LA SOSTENIBILITAT

Sabies que si vens a les nostres cases de colònies estàs practicant el turisme sostenible?

Les nostres cases de colònies són sostenibles i funcionen amb mesures d’eficiència energètica. Hem instal·lat plaques solars, tenim mecanismes d’eficiència energètica i estalvi d’aigua, fem compostatge i reciclatge dels residus, les nostres piscines funcionen amb electròlisi salina, fem jardineria sostenible, i un llarg etcètera que fa que les nostres instal·lacions siguin un bon exemple de cases ecològiques.

Fins i tot tenim la certificació internacional BIOSPHERE de turisme sostenible a 7 de les nostres cases i albergs.

Consulta més detalls sobre la sostenibilitat a les cases

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *