Menja, Actua, Impacta és la nova exposició de Fundesplai i Demà que es va inaugurar el 20 de novembre! És una experiència immersiva, innovadora i provocativa  que proposa un viatge local i global pel sistema alimentari. Es tracta d’una exposició que ens anima a mobilitzar-nos i comprometre’ns per millorar les opcions alimentàries com a palanca de canvi per a un demà més saludable, just i sostenible, ja que vivim en una emergència climàtica, social i sanitària que ens demana aquests tipus de canvis per al nostre futur!

Segueix llegint i visita l’exposició!

Menja, Actua, Impacta
Separador

Vols visitar l’exposició?

Visitar l’exposició Menja, Actua, Impacta és molt fàcil! Tant si estàs allotjat o allotjada a l’Alberg Centre Esplai amb la teva família com si no, pots visitar l’exposició de diferents maneres. Hi ha tres tipus d’entrades que poden ser ideals per a tu: la Visita General, la Visita Comentada (disponible en català, castellà i anglès) i la Visita Familiar Comentada (disponible en català i castellà).

La diferència que trobaràs entre la Visita General i les Visites Comentades (familiar o no) és que amb aquestes últimes tindràs l’oportunitat de tenir un monitor/a o mediador/a cultural que t’expliqui els continguts de l’exposició segons els teus interessos! Genial, veritat? Mobilitza la teva família i gaudeix d’un dia d’aprenentatge espectacular!

Visita Lliure
Visita Comentada
Visita Familiar Comentada

L’exposició també ofereix uns altres tipus d’entrades. I és que si vens amb la teva família i vols fer un pack experiència, també pots optar per les entrades següents amb les quals podràs visitar els espais naturals del Delta del Llobregat i dinar a un restaurant de KM0 o visitar el CRAM – on s’ocupen de la protecció dels animals marins – i dinar a un restaurant de KM0, també. Quines ganes!

Pack experiència Espais Naturals del Delta + Dinar KM0
Pack experiència La protecció del mar + dinar KM0

Com arribar a l’exposició

A l’exposició Menja, Actua, Impacta pots optar per venir en transport privat. Comptem amb aparcaments per cotxes elèctrics i un espai on pots deixar la bicicleta. Si agafes el teu cotxe, t’animem a que l’omplis per reduir al màxim la petjada ambiental!

Si, per una altra banda, prefereixes venir en transport públic, tens moltíssimes opcions, ja que tant el metro (L5 i L9Sud) com el tren (R2Sud) i l’autobús (PR1, PR2, PR3, 65, 165 Pratexpress) arriben fins al recinte de l’exposició!

Separador

Aquí engega el teu viatge de descoberta del gran impacte que té el sistema alimentari sobre la salut de les persones i el planeta! Descobreix això i molt més en aquesta exposició Menja, Actua, Impacta. Estem segurs i segures que t’encantarà!

Per un demà més saludable, més just i més sostenible.

close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai