L’estiu és l’època perfecta per a noves aventures, oi? Per fer nous amics i amigues, gaudir de la natura i posar el teu granet de sorra per fer un món millor! Si estàs d’acord amb totes aquestes afirmacions, els camps de treball són ideals per a tu. Són una oportunitat única per aconseguir tot això… un bon camp de treball et pot canviar la vida.

En aquest article explorarem 10 raons per apuntar-te a un Camp de Treball aquest estiu. Som-hi!

Camps de treball foto noies Fundesplai

1. Fer noves amistats

Els Camps de treball són l’oportunitat perfecta per fer amics i amigues noves 😀 ! Hi trobaràs joves d’arreu del territori amb ganes de passar-ho bé, conèixer gent nova i contribuir a fer un món millor. És important sortir del cercle proper d’amistats i obrir les portes a realitats socials diferents,… segur que et sorprendràs i faràs amistats molt especials!

2. Aprendre mentre et diverteixes

Tens ganes de passar-ho súper bé mentre aprens un munt de coses noves? Tindràs monitors i monitores especialitzades que et guiaran durant aquesta experiència. Faràs jocs, activitats tècniques i activitats de lleure i aventura que potser no has fet mai… pots aprendre moltíssim i passar-ho molt bé!

3. Contribuir a fer un món millor

Alguna vegada has experimentat aquest sentiment de realització i satisfacció que pots tenir quan fas una acció de voluntariat? 🙂 Venir a un Camp de Treball significa ser part d’un projecte per tenir cura del planeta i de la comunitat local. Tindràs l’oportunitat de marcar una diferència real en el món que ens envolta!

4. Explorar noves passions

Els Camps de Treball et poden ensenyar moltes coses noves, ja que ofereixen una àmplia varietat de projectes diferents! Això segur que t’ajuda a provar noves activitats i descobrir passions, especialment si t’agrada la natura, la muntanya, el senderisme, el bricolatge, etc. Sabies que a tots els nostres Camps de Treball es fa una travessa de dos dies amb nit de bivac? 😉 Sona interessant, veritat?

5. Desconnectar de la tecnologia

Saturació de mòbil? Tenim la solució: un Camp de Treball! 😉 Sí, sí, un camp de treball t’ofereix l’oportunitat de desconnectar dels mòbils i ordinadors i connectar-te amb la natura i les persones que t’envolten. Són uns dies d’atenció plena i immersió total a la natura per reconnectar amb un mateix, revifar els sentits i carregar les piles d’energia positiva!

6. Desenvolupar habilitats socials

Aquí ve una de les parts més importants i més divertides d’un Camp de Treball: el treball en equip! Hauràs d’aprendre a comunicar-te amb tots els altres companys i companyes d’una forma efectiva, haureu de resoldre conflictes relacionats amb les feines tècniques que hagueu de fer i haureu de col·laborar entre vosaltres per aconseguir objectius comuns! Sona bé, oi?

7. Desenvolupar l’autonomia

Un Camp de Treball no només és voluntariat, diversió i amistats, sinó que també significa estar fora de casa durant un període de temps i aprendre a espavilar-te. Per tant, aquesta experiència segur que t’ajudarà a desenvolupar l’autonomia i responsabilitat tot encarregant-te de diverses tasques comunes i individuals. Entomem el repte amb entusiasme? 😎

8. Ampliar horitzons

Treballar en projectes de servei comunitari t’exposarà a diferents realitats i desafiaments que potser mai has experimentat! Això forma part de l’aventura i t’ajudarà a desenvolupar la teva comprensió cap a altres persones i la teva empatia, ampliant així els teus horitzons i la visió que tens del món en l’actualitat!

9. Crear records únics

L’experiència viscuda en un Camp de Treball és única! Crearàs records emocionants que quedaran gravats en la teva memòria per sempre 🙂 , ja sigui netejant camins rurals, creant noves infraestructures, lluitant contra les espècies invasores, fent caiac, bivac o tirant-te per una tirolina! Ja veuràs que durant molt de temps tindràs les experiències del camp de treball gravades ben endins.

10. Sentir-te part d’una cosa més gran

En unir-te a un Camp de Treball, et converteixes en part d’una cosa molt més gran! Contribuir en projectes de servei comunitari t’aporta un sentit de propòsit i pertinença que pot ser increïblement gratificant!

Et preguntes què fan els i les participants dels Camps de Treball? Doncs hi ha moltíssimes coses a fer, tant si vas en casa de colònies com en terreny d’acampada,… aquí et deixem un exemple d’alguns participants de l’any passat, que s’ho van passar súper bé fent aquesta construcció!

Fes clic a tots els participants per saber què han construït en el seu camp de treball!

Imagen 1 Imagen 2 Imagen 3 Imagen 4 Imagen 5 Imagen 6

Què et sembla? Tens ganes de crear, participar, col·laborar, divertir-te, aprendre i fer nous amics i amigues?

Si tens entre 13 i 17 anys i estàs cercant una activitat potent per a aquest estiu, unir-te a un Camp de Treball pot ser una gran idea!

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai