El monestir budista del Garraf, Sakya Tashi Ling, està situat en un entorn privilegiat dins el Parc Natural del Garraf, al municipi d’Olivella. Es tracta d’un espai de pau i espiritualitat que atrau visitants en cerca de serenitat i reflexió! Aquest monestir ofereix una experiència única on la tranquil·litat i l’harmonia s’entrellaça amb l’entorn i la pràctica budista.

El monestir, amb la seva arquitectura tradicional i uns jardins meravellosos, convida a la introspecció i a l’autoconeixement. Els sorolls de la natura i l’aroma de les flors creen un ambient perfecte per practicar la meditació. Durant la teva visita al monestir, podràs explorar diversos espais sagrats, com la sala de meditació i el temple principal, on es realitzen cerimònies i rituals budistes. Podràs fer visites guiades, aules d’introducció a la meditació budista o retirs de pau interior que es realitzen cada cap de setmana. Què va més amb tu?

Per arribar al Monestir Budista del Garraf des de la nostra casa de colònies Can Grau, simplement hauràs de fer camí per l’Avinguda de Plana Novella fins a arribar-hi, en 4 km! Recomanem fer aquest camí en cotxe, ja que no hi ha gaire espai a la carretera per poder anar caminant.

Vine a Can Grau a fer una estada amb el grup d’amics i amigues o amb la teva entitat i estaràs molt a prop del monestir budista.

Monestir budista de Garraf

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai