La població Sant Boi de Llobregat està situada a la comarca del Baix Llobregat. Les Termes Romanes de Sant Boi de Llobregat són les que millor es conserven de tota Catalunya i per això val la pena apropar-se per observar i enamorar-se d’aquesta construcció.

Aquestes Termes Romanes van ser construïdes a finals de segle II d.C., i van estar en funcionament fins al segle V d.C. Una de les dades més curioses sobre aquestes termes és que es va construir una casa sobre aquestes, cosa que va permetre que les termes es conservessin molt millor fins a l’actualitat, en què es poden observar amb tota classe de detalls! Si vols saber-ne més, no dubtis en visitar aquestes ruïnes que et transportaran a l’època romana.

Aquest punt turístic es troba just al costat del Riu Llobregat i el seu Parc Fluvial de Sant Boi. És molt senzill arribar amb les senyalitzacions corresponents.

Trobaràs aparcament gratuït davant de l’edifici on es troba l’atracció turística, a l’Avinguda Maria Girona.

Les Termes Romanes de Sant Boi

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai