Per aquesta recepta podrem utilitzar qualsevol mena de fruita que tingueu a casa! Nosaltres hem utilitzat el plàtan però, per exemple, amb maduixa, també queda molt i molt bo!

Ingredients

  • 2 plàtans.
  • 2 o 3 iogurts naturals.

 

Preparació

  1. En primer lloc, tallarem els plàtans en trossos d’un o dos centímetres.
  2. Obrim els iogurts naturals i els aboquem dins d’un bol.
  3. Ara tractarem d’agafar els trossos de plàtan un a un i els arebossarem dins el bol de iogurt. Un cop estiguin arebossats, els anirem posant sobre un paper de forn.
  4. Quan ja tinguem tots els bombons preparats, els posem dins el congelador durant la nit. L’endemà ja els podrem gaudir!
close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai