Condicions generals de contractació

La contractació de les instal·lacions i serveis de Fundesplai comporta l’acceptació de les presents Condicions Generals. El pagament del primer rebut, serà requisit indispensable per la reserva de la instal·lació i/o serveis contractats.

Normes de funcionament de la instal·lació

 • El client contractant és coneixedor i accepta les normes de funcionament de la instal·lació que li són entregades junt al present document.
 • Si la instal·lació disposa de piscina i aquesta està operativa, el client designarà a un responsable de l’activitat que presti el servei de vigilància dels banyistes i de la supervisió de l’acompliment de les normes de règim intern formalitzant, aquest compromís, amb la signatura del document que li és entregat junt amb el present document.

Període d’anul·lacions

En el cas de que el client anul·li la reserva, Fundesplai es reserva el dret a no retornar una part del pagament a compte dut a terme fins a la data de l’anul·lació en base als dies que resten fins l’inici de l’estada:

 • Més de 61 dies, 15% del total de la reserva en concepte de gestió
 • Entre 60 i 30 dies, 33% del total de la reserva en concepte de gestió i anul·lació
 • Entre 29 i 15 dies, 66% del total de la reserva en concepte de gestió i anul·lació
 • Entre 14 i 3 dies, 75% del total de la reserva en concepte de gestió i anul·lació
 • Menys de 3 dies, 100% del total de la reserva en concepte de gestió i anul·lació

Clàusules d’anul·lació parcial de places

Qualsevol anul·lació de places confirmades que no superin el 10 % del total de persones no es tindrà en compte sempre que es notifiqui amb un mínim de 48 hores d’antelació a l’arribada del grup. En el cas que no es notifiqui o es superi aquest percentatge, s’aplicaran les següents despeses en concepte de gestió i anul·lació per cada una de les places anul·lades;

 • Entre 29 i 15 dies, 25% del total de la reserva
 • Entre 14 i 3 dies, 50% del total de la reserva
 • Entre 2 dies i 24 hores, 75% del total de la reserva
 • Menys de 24 hores, 100% del total de la reserva

Els períodes de cancel·lació comencen a comptar a partir del dia següent a la data de cancel·lació de la reserva. En tots els casos es tindrà en compte qualsevol despesa extra resultant de la cancel·lació d’activitats/serveis reservats que es sumaran als càrrecs de cancel·lació detallats. Les cancel·lacions de reserves de grups s’han de passar obligatòriament per escrit i han de ser confirmades per ambdues parts.

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *