Cuina casolana i saludable

A les nostres cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada podreu gaudir de plats tradicionals de cuina casolana.

AMED - Alimentació MediterràniaPer a nosaltres la bona cuina i la cuina saludable van de la mà, per això tots els menús es basen en la dieta mediterrània, una de les dietes més saludables del món. Tenim la certificació Amed per a tots els nostres equipaments. A Catalunya, la certificació Amed identifica els serveis d’alimentació que segueixen els criteris de la dieta mediterrània.

La dieta mediterrània és molt variada i es basa en el consum de productes frescos i de temporada. A més a més, es caracteritza per:

  • Alt consum de vegetals: verdures, hortalisses, fruita, llegums, cereals (preferiblement integrals) i fruita seca.
  • Baix consum de productes animals, sobretot de carn vermella. Preferència per l’aviram i el peix.
  • L’oli d’oliva és la principal font de greix.

Afavorim sempre els productes de proximitat, ecològics i amb responsabilitat social. I a més a més, preparem menús especials per a persones al·lèrgiques, intolerants o vegetarianes amb la idea de fer una cuina inclusiva i adaptada a totes les necessitats.

L’educació per l’alimentació i pels hàbits de vida saludable és un dels pilars del nostre projecte educatiu. Per això hem elaborat aquesta piràmide de l’alimentació saludable adaptada a infants i joves.

Els menús de les cases de colònies formen part d’aquest projecte educatiu, així com els espais educatius del menjador escolar, els casals d’estiu, les colònies, els esplais, els crèdits de síntesi i els campaments.

Però el plaer per la bona cuina també s’educa! Per això elaborem plats tradicionals de manera casolana que ens aportin plaer i benestar a través dels aromes i els gustos.

Per a nosaltres és fonamental que tots els infants, joves, famílies, grups d’amics, escoles, esplais o associacions que facin ús de les nostres instal·lacions puguin gaudir d’una alimentació variada, equilibrada, saludable, i sobretot… deliciosa!

Els nostres equips de cuina estan formats per professionals altament qualificats i experts/es en la cuina ideal per a infants, famílies i grups nombrosos.

Bona cuina per a petits i grans!

Gaudeix dels nostres menús

Reserva ara un cap de setmana a una de les nostres cases de colònies i oblida’t de cuinar!

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *