Estimem el planeta

Reduïm emissions

Cuidem la natura

La sostenibilitat

La sostenibilitat és un tret fonamental de totes les nostres cases i albergs i de la nostra manera d’educar. La protecció del medi ambient i l’educació ambiental impregnen tot el que fem.

Les nostres cases de colònies són sostenibles i funcionen amb mesures d’eficiència energètica. Per respecte a la natura, per minimitzar les emissions de CO2 i la nostra petjada ecològica.

Tenim 8 cases de colònies i albergs amb la certificació BIOSPHERE de turisme sostenible: Can Mateu, La Cinglera, Els Porxos, El Company, La TraünaEl Molí de St. Oleguer, Can Grau i Centre Esplai. Descobreix la nostra política de turisme responsable i sostenible.

Cases de colònies ecològiques

Aïllament dels edificis
16 cases
Energia solar fotovoltaica
1 casa
Instal·lacions eficients
10 cases
Compostador
6 cases
Geotèrmia
1 casa
Cisternes amb doble pulsador
16 cases
Enjardinament sostenible
7 cases
Reaprofitament d'aigua
1 casa
Eloqüència
1 casa
Il·luminació amb tubs solars
1 casa
Depuradora biològica
5 cases
Il·luminació amb LEDs
2 cases
Caldera de biomassa
6 cases
Energia solar tèrmica
4 cases
Piscina amb electròlisi salina
16 cases

Educació per la sostenibilitat

A les cases de colònies i albergs fem activitats d’educació per la sostenibilitat i educació ambiental per a famílies, grups, infants i joves. Busquem la vinculació amb la natura de les persones que ens visiten. El vincle, l’admiració, el coneixement i el respecte per la natura per poder-la protegir.

Eduquem per a la sostenibilitat per estimular la reflexió crítica entorn a l’ecologia i el respecte per la natura. Volem avançar cap a un món més just i sostenible.

Tenim 40 anys d’experiència en educació ambiental i innovem en les metodologies educatives dels nostres programes i activitats. Tenim un compromís ferm amb la natura, l’educació i el turisme sostenible.

Véns a descobrir la natura amb nosaltres?

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai

close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!