La Masia Can Negre de Sant Joan Despí

Allotjaments propers

Centre Esplai Can Santoi

La Masia Can Negre (o Centre Jujol) està situada al bell mig de Sant Joan Despí i va ser transformada per l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol entre l’any 1915 i  el 1930. Es tracta d’un espai municipal que està destinat a la realització de diverses activitats culturals i que està integrat a la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

És molt interessant visitar aquest edifici, i ho podràs veure des del principi! La façana és el que et cridarà més l’atenció: formada per línies ondulants i asimètriques que ens recorda al barroquisme. A l’interior de l’edifici trobaràs una cúpula helicoidal de planta octogonal i un plafó al sostre format per triangles blaus i blancs. No et pots perdre aquesta visita! Visca el modernisme!

El Centre Jujol es troba a la Plaça Catalunya de Sant Joan Despí, just al centre de la ciutat, per tant és molt fàcil interpretar les senyalitzacions i arribar-hi.

Hi ha un pàrquing gratuït a 400 metres de la masia. Es troba al Carrer Major i és la millor opció per visitar Can Negre, ja que es troba al centre de la ciutat i habitualment no hi ha aparcament disponible.

Can Negre