Colònies i campaments d’esplai

Els esplais i agrupaments podeu gaudir de cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada d’alta qualitat per a les colònies i campaments d’estiu o les sortides de cap de setmana durant tot l’any. Els esplais de la Federació Catalana de l’Esplai teniu descomptes i preus reduïts.

Les nostres instal·lacions busquen ser el màxim de sostenibles possible i adaptables a les necessitats de tots els grups. Podeu venir amb infants o joves que tinguin dificultats de moviment o de visió perquè la majoria de les nostres instal·lacions són completament accessibles en cadira de rodes.

També podeu gaudir del nostre servei d’educadors/es ambientals perquè us acompanyin a les excursions i siguin un suport durant les activitats. I fins i tot us podem donar un cop de mà en l’organització de camps de treball d’intervenció en el medi natural.

A què espereu?

 

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Somos Fundesplai

Somos una entidad sin ánimo de lucro que trabaja desde hace más de 45 años a favor de la educación y la felicidad de los niños y niñas, la equidad, la inclusión social, la protección de la naturaleza y el desarrollo del Tercer Sector.

El entorno natural de las casas de colonias es ideal para desarrollar nuestra tarea.