Colònies i campaments d’esplai

Els esplais i agrupaments podeu gaudir de cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada d’alta qualitat per a les colònies i campaments d’estiu o les sortides de cap de setmana durant tot l’any. Els esplais de la Federació Catalana de l’Esplai teniu descomptes i preus reduïts.

Les nostres instal·lacions busquen ser el màxim de sostenibles possible i adaptables a les necessitats de tots els grups. Podeu venir amb infants o joves que tinguin dificultats de moviment o de visió perquè la majoria de les nostres instal·lacions són completament accessibles en cadira de rodes.

També podeu gaudir del nostre servei d’educadors/es ambientals perquè us acompanyin a les excursions i siguin un suport durant les activitats. I fins i tot us podem donar un cop de mà en l’organització de camps de treball d’intervenció en el medi natural.

A què espereu?

 

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l'educació i la felicitat dels nens i nenes, l'equitat, la inclusió social, la protecció de la natura i el desenvolupament del Tercer Sector. 

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.