Estàs gaudint de l’estiu? Esperem que sí!

Aquí tens una proposta de jocs per a la piscina per jugar en família o amb amics i amigues. El joc o té edat! I la piscina tampoc! A gaudir de l’estiu!!

És important, però, que també tinguis en compte les mesures de seguretat que hauràs de tenir amb els nens i nenes a la piscina. Si tots i totes posem de la nostra part, podem passar una estona meravellosa amb aquests jocs tan originals que et proposem a continuació!

1. Concurs de salts

Per aquest joc, els nens i nenes necessitaran un o dos adults perquè facin les puntuacions dels seus salts. Els infants es col·locaran en fila al costat de la piscina, i aniran passant un a un fent el salt més original que puguin! El salt que tingui més puntuació serà el guanyador!

2. Recerca del tresor

Per al joc de la Recerca del tresor podreu utilitzar com a objectes monedes, pedres, braçalets, etc. Tots els nens i nenes que hi participin hauran de tancar els ulls. Mentrestant, un adult tirarà l’objecte a qualsevol lloc del fons de la piscina. Un cop l’adult conti fins a tres, tots els nens i nenes podran obrir els ulls, tirar-se a la piscina i començar la recerca del tresor! Guanyarà el/la més ràpid/a!

3. Marco Polo

El Marco Polo és un joc molt i molt conegut! Però saps que també es pot jugar a la piscina? Els nens i nenes s’hauran de colocar a la zona on no els cubreixi l’aigua. Un cop allà, un dels infants haurà de tancar els ulls mentre els demés es dispersen per la piscina. Cada cop que el nen o la nena d’ulls tancats digui “Marco!” els demés hauran de contestar “Polo!”. Així doncs s’haura d’ajudar de l’oïda per trobar als seus amics i amigues!

4. Cursa amb flotadors

Amb els infants més petits es poden fer curses amb flotadors. Aquestes curses els ajudarà a exercitar-se i aprendre més l’habilitat de nedar. Poden fer la cursa tots els infants junts i alhora, o es pot cronometrar a cada un d’ells per veure qui fa millor temps!

5. Imita l’animal

Com neden els taurons? I els gossos? Sabries imitar-los? Aquest és un joc genial per passar-ho d’allò més bé! Per torns, cada infant escollirà un animal per imitar-lo dins la piscina. Els altres infants hauran d’endevinar de quin animal es tracta! Qui farà la millor imitació?

6. Endevina la cançó

Aquest joc és molt i molt divertit! Has pensat ja en quina és la teva cançó preferida? Shhh… no diguis quina! Submergeix-te dins l’aigua i canta-la el millor que puguis, a veure qui pot endevinar-la. 

7. Waterpolo

Per aquest joc serà imprescindible trobar 4 objectes que poguem col·locar a cada extrem de la piscina per simular les porteries de cada equip. Els nens i nenes s’hauran de dividir en aquests dos equips i quan la pilota toqui a l’aigua, començarà el joc! Pasa la pilota fins que tu o algun membre del teu equip marqui gol!

8. Coreografies aquàtiques

Qui no ha ballat mai dins la piscina? Aquest és un joc i un exercici molt divertit que posarà a prova la creativitat dels més petits de la casa. A més a més, també requereix un esforç físic i resistència, ja que ballar sota l’aigua no és gens fàcil!

9. Cursa sobre colxonetes

Les colxonetes inflables no només s’utilitzen per prendre el sol! Si tens ganes de passar-ho d’allò més bé, utilitza-les per fer una súper cursa dins la piscina. No és gens fàcil nedar sobre una colxoneta! Arribaràs abans que els altres?

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes!! 😉

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai