Ja arriba l’estiu, i amb ell les immenses ganes de començar a fer les vacances en família! Per això us convidem a gaudir d’unes colònies en família als millors equipaments de natura i amb activitats de tota mena per adults i infants. Des de Fundesplai disposem de diverses cases de colònies i albergs en indrets que t’enamoraran, com pot ser les Guilleries, el Montseny, la Serra de Busa, Montserrat, el Ripollès, etc.

No ho dubtis! Endinsa’t a les vacances en família per enfortir els vincles familiars, per connectar amb la natura i sortir dels nuclis urbans, per treballar amb l’educació ambiental i per estimular l’autonomia i la creativitat. Necessites més motius?

En aquesta entrada hem decidit fer una recopilació de les preguntes que més ens feu en relació amb aquest tipus de vacances: Puc portar el meu gos? Hi ha activitats per nens i nenes? Hi ha piscina a les cases de colònies? Us responem a totes elles! Esteu ready per passar unes vacances en família impressionants?

Vacances en família Cap de setmana a Viladoms de Baix

FAQ Vacances en família 2021

  • Es poden portar gossos a les Vacances en família?

Per poder fer les vacances en família amb el teu gos hauràs d’anar a les estades especials que admeten mascota. Per saber quines són, pots consultar la pàgina d’Ofertes, on s’aniran actualitzant les cases on pots fer aquest tipus d’estades.

  • Les habitacions de les cases tenen bany?

Hi ha algunes cases de colònies on trobaràs que les habitacions sí que tenen bany. És el cas de les cases de Viladoms de Baix, Can Mateu, Els Porxos i La Cinglera. La resta de cases poden tenir algunes habitacions amb bany, però en aquest cas ho hauràs de consultar de forma prèvia directament amb la casa escollida

  • Hi ha habitacions de matrimoni? O habitacions que no siguin lliteres?

No. A totes les cases de colònies i albergs trobaràs habitacions amb lliteres de dues places.

  • Hi ha baranes per a les lliteres?

Per saber si hi ha baranes per posar a les lliteres ho hauràs de consultar de manera concreta segons la casa o l’alberg que hagis escollit. Pots trucar al número de telèfon (+34) 93 474 46 78 o enviar un mail a casesdecolonies@fundesplai.org per saber si hi ha baranes disponibles.

  • Hi ha llits per a nadons?

No hi ha llits per a nadons.

  • Hi ha trones?

Moltes de les cases de colònies i albergs disposen de trones per a infants. Per saber si el lloc on has reservat l’estada té trones disponibles hauràs de consultar-ho mitjançant el número de telèfon (+34) 93 474 46 78 o el correu electrònic casesdecolonies@fundesplai.org.

  • Hi ha canviadors o banyeres a les cases de colònies?

Sí, hi ha canviadors/banyeres a les cases de colònies de La Rectoria de la Selva i Viladoms de Baix. Caldria consultar la disponibilitat a les altres cases de colònies abans d’anar-hi. Pots trucar al telèfon (+34) 93 474 46 78 o enviar un correu electrònic a casesdecolonies@fundesplai.org.

  • Hi ha activitats per a nens i nenes? Quines són les activitats?

Sí que hi ha activitats per a nens i nenes. Aquestes són variades de natura i lleure. Depenent de la instal·lació escollida també poden haver-hi activitats d’aventura. Pots veure quines són picant a la pestanya d’activitats de cada un dels allotjaments o equipaments.

  • Les habitacions tenen llençols i tovalloles?

A les cases de colònies i albergs trobaràs sempre el llençol que cobreix el matalàs, el coixí i una manta. Així doncs, hauràs de portar des de casa teva els llençols de sobre o un sac de dormir, la funda del coixí i les tovalloles que puguis necessitar.

  • Hi ha servei de bar a les cases de colònies?

No hi ha servei de bar.

  • Hi ha nevera i microones a les cases de colònies?

. Totes les cases de colònies i albergs tenen, almenys, una nevera perquè puguis emmagatzemar el que vulguis (menjar, medicaments, etc.) i un microones perquè puguis escalfar qualsevol aliment en qualsevol moment.

  • Fins quina hora podem estar a la casa?

És obligatori deixar l’habitació a les 12h del migdia. No obstant això, pots quedar-te dins la casa o l’alberg fins a les 16h de la tarda del dia que hagis de marxar.

  • Hi ha piscina?

Sí, i es pot utilitzar sempre que sigui temporada alta. Els horaris de les piscines són els següents: els matins de 10h a 13h i les tardes de 16h a 19h.

  • Quins són els horaris del menjador?

Els horaris dels menjadors de totes les cases de colònies i albergs són els mateixos: l’esmorzar és a les 9h del matí, el dinar a les 13h i el sopar a les 20h de la nit.

Si t’has quedat amb algun dubte per resoldre, pots trucar-nos al número (+34) 93 474 46 78 o enviar-nos un mail a casesdecolonies@fundesplai.org i intentarem resoldre’l de la millor manera possible!

Bones vacances a totes les famílies!

Unes vacances en família inoblidables

Vine a gaudir amb la teva família d’unes vacances úniques enmig de la naturalesa.

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai