A l’alberg de Viladoms de Baix ja tenim la nova sala de joc per a infants de 0 a 6 anys preparada per als caps de setmana en família i les estades de vacances d’aquest estiu.

Aquesta sala de joc és l’Espai Montgròs, un espai polivalent ideal per als dies de pluja amb materials i racons específics per estimular el joc i la creativitat dels infants de 0 a 6 anys. És una sala totalment oberta i en equilibri amb l’espai exterior i la natura que l’envolta, i s’hi poden fer activitats de relació amb l’entorn, dinamitzades o no.

A més a més de l’Espai Montgròs, hem adaptat completament l’alberg de Viladoms de Baix a les necessitats de les famílies amb nadons incorporant elements essencials com: mobiliari (trones, bressols, canviadors, banyeres,…), menús adaptats i activitats dinamitzades específiques per a infants de 0 a 6 anys.

Racons de l’Espai Montgròs

Doncs ara ja ho saps, pots venir amb total tranquil·litat amb nens i nenes de 0 a 6 anys a l’alberg Viladoms de Baix i trobaràs tot el que necessites per a un cap de setmana d’immersió a la natura i desconnexió de la rutina.

T’esperem amb el teu nadó!

close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai