La majestuosa Catedral de Solsona és una joia arquitectònica que s’erigeix al cor de la ciutat de Solsona! És testimoni del pas de temps i és una obra mestra de l’estil gòtic, romànic i barroc alhora que un símbol molt emblemàtic d’aquesta ciutat! Si estàs fent una estada a la nostra casa de colònies de La Rectoria de La Selva, tindràs aquesta catedral a uns 30 km de distància.

Construïda durant l‘edat mitjana, la catedral és un monument que respira història per cada un dels seus racons! La major part de l’obra és del segle XIV, però el temple romànic es va construir l’any 1163, amb el campanar de planta quadrada, les finestres adornades amb arquivoltes, capitells, columnes, etc. La catedral actual, d’estil gòtic, es va començar a construir l’any 1299 i es va acabar l’any 1630, amb la construcció del presbiteri.

Des de cerimònies religioses fins esdeveniments històrics transcendentals, la Catedral de Solsona ha estat un escenari d’innumerables moments importants al llarg dels segles. Com podràs comprovar, té una arquitectura impressionant i una història molt rica. Això la converteix en un destí imperdible pels amants i les amants de l’art i la cultura!

Just abans d’arribar a la rotonda que et porta fins a la Catedral dins de Solsona, podràs girar a l’esquerra on veuràs un pàrquing públic per poder aparcar el teu cotxe. Des d’aquest aparcament només hauràs de caminar 2 minuts per arribar a l’impressionant monument.

El camí a la Catedral de Solsona des de la casa de colònies La Rectoria de La Selva no té cap pèrdua! Hauràs de conduir per la carretera C-26, passant per Navès i arribaràs a Solsona, on veuràs la rotonda que hem mencionat en el punt anterior.

Vine a la Rectoria de la Selva i gaudeix d’aquestes visites tan històriques i culturals!

Sostre de la Capella de la Catedral de Solsona

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai