Et ve de gust fer una escapada diferent? Si vols conèixer el Solsonès en família o amb amics i amigues, tenim moltes coses per explicar-te d’aquesta meravellosa comarca de Catalunya!

Com probablement sabràs, el Solsonès és una comarca que es troba al nord de la província de Lleida. Limita amb el Berguedà, l’Alt Urgell i la comarca de la Segarra, i té municipis que és possible que et resultin familiars, com Solsona, Riner, Lladurs, Navès (on tenim la nostra casa de colònies la Rectoria de la Selva i La Pinassa!), etc. La veritat és que tota aquesta zona té una gran varietat de llocs fascinants per a visitar, ja que combina paisatges molt muntanyosos, cingleres i valls pintoresques, i a més a més té una gran diversitat de fauna i flora i racons fantàstics per explorar.

Descobreix també 4 itineraris naturalístics pel Solsonès que es poden fer caminant des de La Rectoria de la Selva

El que potser no sabies és que el Solsonès és una comarca amb una història fascinant i importantíssima per a la història de Catalunya, per això avui et proposem 4 indrets molt interessants per descobrir la història del Solsonès, i de Catalunya! Les quatre propostes que et fem són de fàcil accés (excepte el punt final de la presó del Capolatell) i poden resultar molt interessants de visitar en família per refrescar la història de Catalunya a l’hora que fem una mica de turisme i senderisme pel Solsonès.

Vine a passar uns dies a la casa de colònies La Rectoria de la Selva i gaudeix de la història, la cultura i la natura d’aquesta comarca. Segur que un cop l’hagis descobert, voldràs tornar!

Anem a explorar la comarca del Solsonès!

Si no n’has tingut prou amb aquests 4 indrets, aquí et deixem alguns itineraris per la mateixa zona que també et poden interessar:

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai