Utilitzar la magrana per aquest tipus de receptes és genial! La magrana és una gran font de vitamina C, potassi i àcid fòlic, per tant, és molt i molt beneficiosa. Aquest cop l’utilitzarem per fer una amanida ben lleugera amb espinacs!

Ingredients

 • 2 tasses d’espinacs “babys”
 • Mitja magrana
 • Un grapat de nous (5 o 6)
 • Fruita deshidratada (plàtan, coco, aranja, etc.)
 • Oli d’oliva verge extra
 • Vinagre de mòdena

 

Preparació

 1. Per preparar aquesta amanida ens convindrà agafar un plat fondo o un bol gran. Primer de tot, posarem els espinacs dins d’aquest plat o bol.
 2. Agafem la magrana. La partim per la meitat amb un ganivet i utilitzem una de les meitats per l’amanida. Anirem pelant la magrana i col·locant cada “granet” sobre els espinacs.
 3. Una vegada hàgem acabat amb la magrana – és un procés una mica laboriós – anem a per les nous! Les trencarem i les anirem posant per sobre de l’amanida. Ja comença a tenir més forma!
 4. Si tenim fruita deshidratada a casa, ja sigui de plàtan, taronja, aranja, etc. en posarem uns quants trossos també per sobre.
 5. Per últim queda posar un bon rajolí d’oli d’oliva, i tanta quantitat de vinagre com t’agradi. Ja ho tenim!

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai