La Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló

Allotjaments propers

Centre Esplai Can Santoi

La Colònia Güell la podràs trobar al municipi de Santa Coloma de Cervelló, de la comarca del Baix Llobregat! Però, què és exactament? La Colònia Güell va ser una colònia creada per Eusebi Güell amb el propòsit de tenir tota mena de serveis per als obrers que treballaven a la seva fàbrica tèxtil. La idea és que aquests treballadors tinguessin dins la colònia un hospital, escoles, teatres, comerços, cooperatives, habitatges i esglésies. D’aquesta forma, intentava crear millores socials per als treballadors.

Antoni Gaudí es va encarregar de la planimetria del projecte, especialment de l’església. No obstant això, quan va morir Eusebi Güell, els fills van abandonar el projecte i l’església es va quedar a mitges. Avui en dia es pot visitar la cripta d’aquesta església i és impressionant! No et pots predre aquesta excursió per la Colònia Güell!

Aquest indret es troba entre Santa Coloma de Cervelló i Ciutat Cooperativa. Les senyalitzacions són abundants i senzilles i es pot arribar amb qualsevol tipus de transport (cotxe, fgc i autobús).

El pàrquing és gratuït.

La Colònia Güell