Ja arriben les vacances de Setmana Santa i podem aprofitar-les per sortir en família i fer moltes excursions arreu de Catalunya! Recorda que fer senderisme i caminar en família comporta beneficis per a tots els integrants de la mateixa: promovem l’estima i la protecció de la natura, mantenim una bona salut física i mental, podem descobrir territoris d’una gran diversitat i bellesa, enfortim els nostres vincles i el sentiment de pertinença al grup i ens ajuda a aprofundir el coneixement de nosaltres mateixos.

Des de Cases de Colònies et volem mostrar en aquesta entrada 12 itineraris que es troben en diferents indrets de Catalunya. Els dividirem segons la franja d’edat dels teus fills i filles. D’aquesta manera serà més senzill trobar les excursions que s’adeqüen a la perfecció a la capacitat de la teva família.

Anem a veure quines excursions ens esperen!

De 3 a 8 anys

En aquest apartat trobaràs excursions suaus, fàcils de seguir i amb molt poc desnivell. D’aquesta manera tu i la teva família podreu gaudir sense que apareguin dificultats o obstacles pel camí!

De 8 a 12 anys

En aquesta franja pugem una mica la dificultat amb relació a l’anterior! En aquestes excursions podràs trobar una mica més de desnivell però sense grans dificultats.

De 12 a 18 anys

Els nens i nenes de 12 a 18 anys ja tenen més energia que els adults! Així que no dubtis a portar els teus fills i filles a cims i miradors que tenen una dificultat més alta.

Esperem que aquestes excursions t’animin a fer un gran viatge als voltants de Catalunya! No dubtis en fer una ullada a les noves ofertes que tenim a Cases de Colònies.

I si vols conèixer més indrets per fer senderisme en família, recorda que tenim un apartat d’itineraris on podràs trobar-ne molts més! Anem a gaudir de la natura!

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai