La Colònia Güell la podràs trobar al municipi de Santa Coloma de Cervelló, de la comarca del Baix Llobregat! Però, què és exactament? La Colònia Güell va ser una colònia creada per Eusebi Güell amb el propòsit de tenir tota mena de serveis per als obrers que treballaven a la seva fàbrica tèxtil. La idea és que aquests treballadors tinguessin dins la colònia un hospital, escoles, teatres, comerços, cooperatives, habitatges i esglésies. D’aquesta forma, intentava crear millores socials per als treballadors.

Antoni Gaudí es va encarregar de la planimetria del projecte, especialment de l’església. No obstant això, quan va morir Eusebi Güell, els fills van abandonar el projecte i l’església es va quedar a mitges. Avui en dia es pot visitar la cripta d’aquesta església i és impressionant! No et pots predre aquesta excursió per la Colònia Güell!

Aquest indret es troba entre Santa Coloma de Cervelló i Ciutat Cooperativa. Les senyalitzacions són abundants i senzilles i es pot arribar amb qualsevol tipus de transport (cotxe, fgc i autobús).

El pàrquing és gratuït.

La Colònia Güell

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai