El Salt del Molí d’en Salt, a prop de Vidrà, a Osona, és un indret ideal per fer una remullada en família al riu Ges.

Es tracta d’un salt d’aigua d’uns 20m de caiguda que havia estat aprofitat per un molí fariner, tal com el seu nom indica, del que encara en queden les runes. Al costat del salt hi ha una mica de platgeta i diversos gorgs on ens podem banyar tot relaxant-nos amb el so de la cascada.

Per arribar-hi, podem deixar el cotxe davant del poliesportiu de Vidrà i seguir la ruta circular que proposen al portal de Turisme Ges Bisaura, amb la que passem també pel pont romànic de Salgueda i per rouredes i fagedes de conte de fades. Just al voltant del Salt del Molí, la vegetació és típica de bosc de ribera, amb falgueres, salzes, oms i avellaners. Fixeu-vos-hi bé perquè potser veureu alguna libèl·lula de colors llampants!

És una ruta molt ben senyalitzada, amb cartells indicadors des del principi, i sense dificultat per a totes les edats. Un camí meravellós per passar un dia en contacte amb la natura i descobrir la màgia i la potència del riu. Les famílies que participen a les vacances en família a la casa de colònies Les Codines hi van molt sovint!

> Descarregueu-vos aquí les indicacions de l’itinerari

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai