El Salt del Molí d’en Salt, a prop de Vidrà, a Osona, és un indret ideal per fer una remullada en família al riu Ges. És un dels gorgs més propers a la nostra casa de colònies Les Codines, al Parc del Castell de Montesquiu, per això el coneixem tan bé!

Es tracta d’un salt d’aigua d’uns 20m de caiguda que havia estat aprofitat per un molí fariner, tal com el seu nom indica, del que encara en queden les runes. Al costat del salt hi ha una mica de platgeta i diversos gorgs on ens podem banyar tot relaxant-nos amb el so de la cascada. Recordeu, però, que els gorgs són ecosistemes delicats que cal respectar, que no hem de deixar deixalles, vigilar els animals domèstics i seguir les mesures de seguretat adients.

Per arribar-hi, podem deixar el cotxe davant del poliesportiu de Vidrà i seguir la ruta circular que proposen al portal de Turisme Ges Bisaura, amb la que passem també pel pont romànic de Salgueda i per rouredes i fagedes de conte de fades. Just al voltant del Salt del Molí, la vegetació és típica de bosc de ribera, amb falgueres, salzes, oms i avellaners. Fixeu-vos-hi bé perquè potser veureu alguna libèl·lula de colors llampants!

És una ruta molt ben senyalitzada, amb cartells indicadors des del principi, i sense dificultat per a totes les edats. Un camí meravellós per passar un dia en contacte amb la natura i descobrir la màgia i la potència del riu. Les famílies que participen a les vacances en família a la casa de colònies Les Codines hi van molt sovint!

> Descarregueu-vos aquí les indicacions de l’itinerari

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai