Estàs a punt perquè els nens i nenes o adolescents que tens per casa se submergeixin en el món màgic dels contes, llibres i novel·les?

Avui et fem una proposta especialment pensada per a diades com el Sant Jordi i en general per promoure la lectura entre els infants i joves: 10 guies amb seleccions de contes fetes per Fundesplai perquè trobis el que necessites seguint els nostres valors.

Les històries que apareixen en els contes i novel·les tenen el poder de transportar-nos a llocs molt llunyans, impregnar-nos de valors i fer despertar la nostra imaginació! En aquest cas, en el recull que hem preparat, els nens, les nenes i els/les adolescents trobaran històries que celebren la natura i la importància de cuidar el nostre entorn, aventures marines que els submergiran en el fascinant món dels mars i oceans, relats increïbles sobre migracions i refugi que aborden l’empatia i la solidaritat, altres contes que els convidaran a descobrir la màgia de la cuina i l’alimentació, històries que promouen la inclusió i la diversitat funcional, contes sobre el dol i de com gestionar aquestes emocions, i relats que els convidaran a reflexionar sobre la igualtat de gènere.

Acompanya els infants i joves amb aquestes lectures meravelloses!

Si t’ha agradat l’entrada, comparteix a les xarxes!! 🙂
I si el que buscaves eren llibres per adults,… aposta per l’educació respectuosa!
>> 51 llibres sobre educació respectuosa

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai