Què et sembla la idea de celebrar el Pont de la Puríssima a El Company amb el teu gos?! Vine amb tota la teva família a gaudir d’uns dies envoltats de la bellesa natural de la zona i a jugar a la cerca del Tió de Nadal. Podràs estar en un entorn idíl·lic amb amplis espais naturals perquè puguis gaudir de la tranquil·litat i la serenitat amb el teu pelut. Podràs desconnectar i gaudir de moments molt especials. T’esperem per a un pont inoblidable i únic!

 

Del dimecres 6 fins al diumenge 10 de desembre

Fes la teva pre-reserva ja!

El Company localitzacio

El Company

  • Preu per persona

El preu inclou 4 Pensions Completes des del dinar del dimecres fins a les 16h del diumenge amb el dinar, ambdós inclosos. Recorda que els infants de menys de 2 anys poden venir a les Cases de Colònies i fer la seva estada de forma gratuïta. A continuació la taula de preus segons l’edat de cada usuari:

Adults: 221,50 €

Infants de 3 a 6 anys: 112,50 €

Infants de 7 a 12 anys: 158,70 €

Infants fins a 2 anys: 0 €
  • Què inclou l’oferta?

Menú casolà
Pensió completa
Turisme sostenible
Activitats familiars educatives
Habitacions familiars
Excursions per a totes les edats
close

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai