Platges Deltaiques

Allotjaments propers

Cal Ganxo Centre Esplai

Les platges més properes al Delta del Llobregat i que formen part de la comarca del Baix Llobregat són al·lucinants! Parlem de les platges del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels que formen un total de 17 km de sorra i mar.

A més a més de contemplar les meravelloses vistes que et proporcionen aquestes platges cap a l’horitzó, també pots fer moltíssimes activitats – vòlei, kitesurf, windsurf, kayak, etc – i observar els diferents elements que té aquest entorn!

Són platges on pots veure diferents espècies d’animals i plantes, gràcies al sistema dunar: podràs observar borrons (Ammophila arenaria), campanetes de mar (Calystegia soldanella), lliris de mar (Pancratium maritimum), etc. I si tens molta sort i et fixes bé en aquestes dunes que formen les platges deltaiques, trobaràs el corriol camanegre (Charadrius alexandrinus) i conills silvestres! Saps què és el sistema dunar i per què és important? Segueix l’enllaç i t’ho expliquem.

S’hi pot arribar de moltes maneres: tant en cotxe, autobús, tren o caminant. Les indicacions són molt senzilles, i pots anar d’una platja a altres sense problema!

Si vens en cotxe trobaràs aparcament blau (de pagament) en els passejos marítims del Prat de Llobregat, Viladecans i Castelldefels. A la zona de Gavà, l’aparcament és gratuït.

Platja de Castelldefels