Avui et volem proposar un seguit d’aplicacions que són jocs online, per tal que el confinament i les reunions familiars siguin més divertides i entretingudes! Podran gaudir des dels més grans fins als més petits de la família i, a més a més, estareu exercitant l’agilitat de la vostra ment, el vocabulari, la memòria, la cultura general, etc.

Prova de fer una vídeo-trucada amb la família o els amics alhora que jugueu a aquests jocs que us proposem. Veuràs quin fart de riure! La diversió està garantida amb aquesta gran combinació! Això sí… no val fer trampa!

Vols veure quins són els jocs online perfectes per jugar en familia?

 

1. Pinturillo 2

El Pinturillo 2 és un joc (i app de iOS i Android) online que ha triomfat aquests últims dies! La base del joc és com el Pictionary: mentre una persona dibuixa, els altres han d’endevinar la o les paraules que fan referència al dibuix. Una de les prestacions més importants que ofereix aquest joc és la possibilitat de crear sales personalitzades amb codi que són privades, per si la idea, com indiquem en aquesta entrada, és jugar en família!

2. Preguntados 2

Segur que has jugat alguna vegada al joc del Trivial de taula a casa, oi? Doncs aquest cop ho traslladarem al dispositiu mòbil o tauleta amb el Preguntados 2 (iOS i Android)! Es tracta d’un joc senzill de preguntes amb temàtiques variades. Pots connectar-te amb contrincants aleatoris o amb els teus contactes i així fer un torneig familiar d’allò més divertit! A més a més, també podràs crear el teu propi equip per pujar als rànquings més exigents!

3. Parchis Star

El Parchís Star (iOS i Android) és un joc casual i molt agradable per jugar amb la família! Com podeu imaginar, és un joc online multijugador i podeu ser 4 jugadors en total per fer partides en temps real. Aquesta aplicació compta amb un xat de veu intern i la pots utilitzar en comptes de fer una vídeo-trucada amb la família o amics.

4. Ticket to ride

Heu jugat mai al joc de taula “Aventureros en el tren”? Doncs Ticket to ride (iOS i Android) és una gran adaptació d’aquest joc esmentat: connecta ciutats amb vagons de tren, bloqueja les vies de competència i conquereix recorreguts i rutes abans que ningú! Un bon joc per treballar les estratègies i exercitar la teva ment. També es tracta d’un joc multijugador online en el que poden jugar un total de 6 participants.

5. Apalabrados

L’Apalabrados és un joc que fa anys que té molt d’èxit. La idea d’aquest joc és formar paraules creuades al tauler segons les lletres que tinguis disponibles a la teva mà. Et sona, veritat? És una versió digital (iOS i Android) molt semblant a la dinàmica que té el joc de taula Scrabble! T’atreveixes a crear les paraules més complicades i intel·ligents? Desplega el teu vocabulari i a divertir-se!

6. Uno!

​Segurament hauràs jugat més d’un cop a l’Uno en dinars o reunions familiars. Un joc dinàmic i divertit que posa a prova l’agilitat mental de tots els participants. Descarregant l’app Uno! (iOS i Android) podràs jugar online amb els teus familiars sense necessitat de tenir cartes ni una taula!

7. Rummikub

Rummikub (iOS i Android) és un dels jocs familiars més populars del món, i ara el tens disponible com aplicació per dispositius mòbils i tauletes. Aquest clàssic tracta d’organitzar les fitxes que tens al teu tauler per crear les combinacions de colors i números més intel·ligents. El/la participant que es quedi sense fitxes és el/la guanyador/a! Pots convidar als teus amics i familiars per gaudir de partides personalitzades!

8. Houseparty

Ens trobem davant una divertidíssima app (iOS i Android) que ens dóna l’opció de fer directament la videotrucada a través d’ella amb els nostres familiars o amics. Un cop estem realitzant-la tindrem diverses possibilitats de jugar a jocs amb qui compartim pantalla. Un dels més interessants és el “heads up”: una de les persones que hi participa se li col·locarà un nom al cap d’un famós, un animal o una cosa. Els altres tractaran de donar-li pistes perquè el primer pugui endevinar què és! Genial, oi?

9. Tutti Fruti

Aquest joc pel mòbil o la tauleta (Android) també és conegut amb el nom d’Scatttergories. És un joc molt bàsic que permet realitzar un treball de la memòria i apel·la a la cultura general. Requereix velocitat i enriqueix el vocabulari del qui juga. Consisteix a formar paraules de diferents categories a partir de la lletra de l’abecedari que et marca el joc. Podràs jugar en connexió online perquè puguis connectar-te amb la teva família i crear competicions súper divertides!

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes!! 😉

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai