Ens encanta l’estiu perquè és l’època de les colònies i els campaments de voluntariat a Fundesplai! Aquestes dues activitats són projectes ambientals que es duen a terme en Espais Naturals que tenen un valor ecològic molt alt, i on els nens i nenes que en formen part ajuden a la recuperació d’elements patrimonials, construeixen entorns favorables per a espècies concretes d’animals, etc. Així doncs, ens trobem davant d’unes activitats tècniques que afavoreixen el desenvolupament individual i en equip.

En aquesta entrada us parlarem de l’experiència que han tingut els nois i noies adolescents que han format part del Campament de Voluntariat Ambiental de Can Massaguer amb la col·laboració d’El Periódico durant aquest estiu de l’any 2019. Us podem garantir que s’ho han passat molt bé i les activitats tècniques que han realitzat han ajudat moltíssim al medi ambient que els envoltava. Voleu saber-ne més?

 

[icon name=”fa-film” class=”” unprefixed_class=””]  Podeu veure el vídeo-resum dels Campaments de Voluntariat Ambiental de Can Massaguer 2019!

Can Massaguer

Can Massaguer ha estat la localització escollida per fer el Campament de Voluntariat Ambiental promogut per El Periódico de Catalunya i gestionat per Fundesplai. Aquesta casa de colònies és una antiga masia situada enmig del bosc i al peu del massís del Montseny. Es tracta d’un indret ideal per les noies i nois alhora descobrir la natura salvatge i la història del mateix massís. A més a més, Can Massaguer té el gran avantatge de trobar-se molt a prop d’elements històrics tal com el Castell de Montsoriu i el municipi de Breda.

Can Massaguer

Can Massaguer

Les prestacions que ofereix aquesta casa de colònies són gairebé infinites: és accessible per a les persones amb mobilitat reduïda, té piscina amb grua i serveis higiènics adaptats, una gran terrassa, vistes panoràmiques del bosc que rodeja la casa, etc. No obstant, quan parlem del Campament de Voluntariat Ambiental ja no es tracta només de les prestacions que ofereix la casa de colònies, sinó les activitats que duen a terme les nenes i nens – que tenen entre 13 i 17 anys -. D’entre totes les activitats que han realitzat durant el mes de juliol de 2019, en destaquem tres que han sigut el fil conductor de l’estada de tots ells i elles:

    • Construcció d’escales amb fang, pedra i fusta per adequar el camí al camp de futbol i bàsquet de Can Massaguer.
    • Construcció d’Hotels per tal d’ajudar a les abelles solitàries que no acostumen a anar amb l’abella reina.
    • Creació d’un compte d’Instagram (@canmassaguer2k19) per poder documentar totes les altres activitats de forma periodística a través d’Internet.

Quina bona pinta té tot el que han fet les noies i nois del Campament de Voluntariat Ambiental, veritat? Ara ja sabeu en què consisteixen aquests Campaments! Us esperem l’estiu vinent perquè passeu unes estades tan meravelloses com han sigut aquestes!

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai