En aquest blog hauràs vist que hem parlat sobre les Vacances Singles, els Campaments de Voluntariat Ambiental i del EnglishCamp SuperHeroes, tots de Fundesplai. Aquest cop volem parlar-te sobre les Vacances en Família amb mascotes, que ha estat el programa protagonista de la Casa de Colònies Mas Cabàlies! Unes quantes famílies d’arreu de Catalunya han decidit aprofitar les vacances amb les seves mascotes en aquesta casa de colònies i s’ho han passat d’allò més bé rodejades de natura i activitats de tota mena. Han enfortit els vincles familiars, han jugat, han gaudit d’activitats conjuntes, han trencat la rutina del dia a dia i han descobert la natura com mai ho havien fet abans!

Val a dir que les Vacances en família amb mascota es poden dur a terme en diverses cases de colònies: Can Massaguer, El Company, Viladoms de Baix i Mas Cabàlies. Durant l’agost de 2021 hem anat a visitar a les famílies que han decidit passar els seus dies lliures a Mas Cabàlies, i fa pinta que l’experiència ha estat única i superdivertida!

Vols veure el videoresum de l’experiència dels/les protagonistes de les Vacances en família amb mascota?

Mas Cabàlies

Mas Cabàlies és una casa que està situada al municipi d’Ogassa, molt i molt a prop de Sant Joan de les Abadesses, a la comarca del Ripollès. La localització d’aquest mas és perfecte per conèixer la natura, la història del Pirineu, el cim del Taga i la Serra Cavallera. Està envoltat de prats, boscos i muntanya, així que és un indret ideal per anar de vacances amb la família i gaudir de la natura en la seva màxima esplendor!

Parlem d’un mas completament accessible per a les persones amb mobilitat reduïda que ofereix unes vistes panoràmiques que deixen a qualsevol persona sense alè!

La Cinglera, Pantà de Sau

És una casa que, de ben segur, et sorprendrà! Compta amb ascensor, aules d’educació ambiental, microones, nevera, sales d’estar, televisió, Wi-Fi, etc. Les famílies que han pogut gaudir de totes aquestes prestacions conjuntament amb les seves mascotes! A més a més, han realitzat un munt d’activitats úniques i exclusives que han fet que sigui una experiència inoblidable:

    • Gimcana: les famílies van realitzar una Gimcana relacionada amb la natura! Cerca de cucs, closques de cargols, plantes i flors, maquillatge natural per pintar-se la cara, etc. Una activitat genial!
    • Jocs d’aigua: què pot ser més divertit que jugar a jocs d’aigua a la piscina? Els més petits i les més petites s’ho van passar d’allò més bé duent a terme aquestes activitats!
    • El Gorg de Malatosca: aquesta és una excursió meravellosa! Aquest gorg queda molt a prop de Mas Cabàlies i, per tant, és molt fàcil arribar caminant. Un cop allà, les famílies van gaudir d’un bon bany envoltats de natura.
    • Ogassa: és el municipi on es troba aquesta casa de colònies. S’hi pot anar caminant des de la casa (descobreix aquí l’itinerari). Té poc més de 240 habitants, però el seu encant va deixar sense paraules a les famílies que participaven en aquest programa!
Famílies a les Vacances amb mascotes de Mas Cabàlies

Les famílies i les seves mascotes s’han pogut relaxar i també s’han divertit molt a la casa de colònies de Mas Cabàlies! Si estàs interessat o interessada a fer unes vacances on puguis incloure a la teva mascota, no ho dubtis! Les vacances en família amb mascota són ideals per poder passar els teus dies lliures a la natura.

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai