Voleu fer un bany refrescant en un indret ple de màgia? Diuen que el gorg de la Malatosca era freqüentat per bruixes. A la pàgina de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses podeu llegir la llegenda complerta. Allotjar-se a Mas Cabàlies, la nostra casa de colònies del Ripollès, és ideal per poder descobrir aquest gorg.

El punt de partida del camí per arribar a aquest gorg és just davant de l’antiga estació de Sant Joan de les Abadesses, en el km 9 de la via verda anomenada Ruta del Ferro i del Carbó que uneix Ripoll amb Sant Joan de les Abadesses i Ogassa. En aquest tram de la Ruta del Ferro i del Carbó també trobem l’enllaç amb l’itinerari que va de Sant Joan de les Abadesses a Mas Cabàlies.

Hi ha un pàrquing al mateix parc de l’estació i una zona de pícnic. Agafeu la via verda en direcció Ogassa, deixant el camp de futbol i l’alberg Ruta del Ferro a la vostra dreta.

És un camí fàcil i ben senyalitzat, ideal per a totes les edats, que ens permet gaudir del paisatge meravellós de muntanya i de la cascada màgica del gorg d’aigües gelades.

Trigareu uns 15 minuts des de l’aparcament del parc de l’estació fins al gorg.

Recordeu que cal respectar l’entorn, no molestar la fauna i la flora i no deixar deixalles. Vegeu aquí les nostres recomanacions de seguretat per als banys de riu.

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai