Activitats a la natura, jocs cooperatius, curses d’orientació, excursions, esports, jocs de nit, manualitats i tallers són algunes de les activitats que es fan durant la setmana de les noves colònies d’immersió lingüística SuperHeroes de Fundesplai! Els nens i les nenes treballen la seva creativitat i aprenen anglès en diferents contextos a partir de la participació activa d’aquest programa. Amb un equip de monitores i monitors nadius i especialitzats en l’educació en el lleure, hem creat una experiència única i súper enriquidora per als infants.

Aquestes colònies es duen a terme a la Casa de Colònies Can Mateu, al Pantà de Sau. Un indret perfecte per realitzar un campament súper dinàmic i creatiu! Els nens i nenes que han vingut a passar les colònies el juliol de 2021 s’han convertit en superherois i superheroïnes amb capacitats de transformar el món i convertir-lo en un lloc millor (el lema d’aquestes estades) i… ho han fet en anglès!

Aquest és el videoresum de l’experiència dels nens i nenes protagonistes de les colònies SuperHeroes a Sau!

Can Mateu al Pantà de Sau

Can Mateu és una casa de Colònies situada just a la vora del Pantà de Sau, al bell mig de Les Guilleries. Les vistes que ofereix aquesta casa són espectaculars, ja que pots veure els penya-segats de Tavertet i el mateix Pantà de Sau. A més a més, està envoltada de prats i boscos, un paratge natural que ningú s’hauria de perdre!

És una casa completament accessible per a les persones amb mobilitat reduida i també és sostenible. És l’indret perfecte per gaudir de tot tipus d’activitats, com fer excursions, piragüisme, kayak, equilibris al parc d’aventura, exploració, etc.

La Cinglera, Pantà de Sau

És una casa totalment equipada! Té aules d’educació ambiental, sales d’estar amb activitats diverses, televisió, calefacció, Wi-Fi, etc. Els nens i nenes que han format part de les colònies SuperHeroes han pogut gaudir de tots aquests serveis, però no només això, sinó que també han tingut l’oportunitat de realitzar activitats úniques i exclusives d’aquesta privilegiada localitat. A més a més, aquest cop hem afegit un component molt important: totes les activitats s’han fet en anglès! Te’n destaquem algunes:

    • Tic-Tac-Toe: cada matí, els nens i nenes del programa SuperHeroes jugaven al tres en ratlla en anglès. S’ho han passat molt bé, ja que cada dia jugaven a una variant diferent d’aquest joc tan popular.
    • Cada dia, els monitors de les colònies els presentaven als nens i les nenes, herois i heroïnes relacionades amb temàtiques ambientals. Per exemple, van conèixer a la Fry, una heroïna que lluita per trobar solucions a la problemàtica de la indústria alimentària.
    • Indigenous Sports: Tots els nens i nenes han après moltíssims jocs de diferents comunitats indígenes, com són el Triple Jump (Masaai), el Hight Kick (Inuits), el Double Ball (Americans nadius), el Poi Rakau (Maoris), etc. Els monitors i monitores explicaven en què consistia cada joc en anglès i els participants ho posaven en pràctica!
    • Trophic Chain: És un joc molt divertit on els nens i les nenes s’han de dividir en carnívors, omnívors i herbívors. Han de sobreviure pels boscos de Sau sense que siguin menjats per altres!
Colònies EnglishCamp Fundesplai

Sembla que els nens i nenes de les colònies SuperHero s’ho han passat d’allò més bé, veritat? Durant el curs seguirem fent colònies escolars d’immersió lingüística en anglès amb monitores i monitors nadius, així com sortides d’un dia també en anglès, treballs de síntesi i fins i tot una modalitat de “colònies” a la pròpia escola, íntegrament en anglès, que anomenem English week. I per a l’estiu vinent ja estem preparant nous programes perquè els infants i joves gaudeixin a tope de l’estiu tot aprenent anglès!

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai