Camprodon és un municipi encantador que es troba al nord-est de la comarca del Ripollès. Segur que més d’una vegada has sentit el seu nom i has vist una foto del seu emblemàtic pont gòtic. És una destinació imprescindible per a qualsevol visitant de la regió! I què millor que fer la teva estada a la casa de colònies de Mas Cabàlies per visitar-lo?

Un dels punts més emblemàtics de Camprodon és el Pont Nou, una estructura medieval que travessa el riu Ter i ofereix unes vistes espectaculars del poble i els seus voltants. El Monestir de Sant Pere, fundat el segle X, és una altra joia arquitectònica que destaca per la seva imponent façana romànica. Ara bé, tampoc et pots perdre l’església de Santa Maria, amb els seus elements gòtics i renaixentistes. És un poble on es respira molta història i cultura!

Sabies que Camprodon també és famós per ser el lloc de naixement i residència del compositor i pianista Isaac Albéniz? De fet,  pots visitar la Casa-Museu Isaac Albéniz, on descobriràs la vida i obra d’aquest genial músic català. A més a més, el municipi ofereix una àmplia varietat de botigues de productes artesans i gastronòmics, com les delicioses galetes Birba, famosíssimes i perfectes per emportar-te un record del teu viatge.

El paisatge natural que envolta Camprodon és ideal per als amants del senderisme i la natura. Les rutes a peu o en bicicleta pels voltants del municipi ofereixen una manera fantàstica de gaudir dels Pirineus catalans i la seva rica biodiversitat.

Com arribar-hi?

Arribar a Camprodon des de la casa de colònies Mas Cabàlies de Fundesplai és molt fàcil. En només 25 minuts en cotxe, seguint la C-38 en direcció nord-est, podràs gaudir d’un trajecte ple de paisatges impressionants.

Et recomanem aparcar en els pàrquings gratuïts que trobaràs al voltant del nucli antic del municipi. Així podràs deixar el cotxe i començar a caminar per tot el poble!

Pont Nou de Camprodon, fotografia extreta de Viquipedia

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai