Molt a prop de Cal Ganxo – a Castelldefels – tenim el Canal Olímpic de Castelldefels on es poden realitzar tota mena d’activitats aquàtiques. Preparats per agafar els rems? Un indret ideal per a fer esport i passar-ho bé!

El Canal Olímpic de Castelldefels va ser creat per l’Institut Català del Sol, amb un motiu molt i molt important: els Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992, com a seu de les competicions de piragüisme. Així doncs, ens trobem amb una instal·lació de més de 43 hectàrees de superfície, 15 de les quals corresponen a la làmina d’aigua, i les altres estan repartides en diferents serveis, zones verdes, aparcaments i edificacions.

Al Canal Olímpic de Castelldefels podràs trobar un munt d’activitats lúdic-esportives molt especials. Podem fer piragüisme, llençar unes pilotes al circuit de Pitch & Putt, navegar sobre una taula a l’Olímpic Cable Park (wakesurf), jugar a vòlei, futbol i tenis taula, fer tir amb arc, jugar a padel, provar l’esquí nàutic, etc. Les activitats són gairebé infinites i l’estiu és l’època perfecta per provar-les totes!

Hi ha un pàrquing a les mateixes instal·lacions del Canal Olímpic. Per accedir-hi ho pots fer arribant per l’Autovia C-31 (des de Barcelona) i agafant la sortida “Canal Olímpic” o amb l’Autopista C-32, que en ambdós sentits hauries d’agafar la sortida 46 “Castelldefels PMT – UPC”.

També tens la possibilitat d’arribar en tren al Canal Olímpic de Castelldefels. Hauràs d’agafar la línia de Rodalies R2 i baixar a l’estació de “Castelldefels”. Des d’allà només hauràs de baixar el pont un cop surts de l’estació i caminar travessant la Universitat Politècnica de Catalunya.

Canal Olimpic Castelldefels

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai