Sobre un turó de 59 metres d’alçada trobem el Castell de Castelldefels, un dels reclams turístics més impressionants i importants d’aquesta ciutat. Es tracta d’un castell construït en tres fases diferents: per una banda trobem l’esglèsia, que va ser construïda durant el segle X, després trobés una part del castell que va ser aixecada l’any 1550 amb pedres d’un to vermellós i, per últim, l’altra part del castell que és d’un color beix, construïda durant el segle XVIII.

El Castell de Castelldefels és el resultat de la inestabilitat política i social que va afectar Catalunya durant els segles XIV i XV i que, per tant, l’esglèsia de Santa Maria va voler fer més estructures militars a la ciutat. Vols saber-ne més sobre la història d’aquest increïble castell? Després d’haver estat molt de temps tancat, ara ja està obert als visitants. Ofereixen visites guiades per a totes les edats i esdeveniments especials. D’aquesta manera podràs descobrir tots els seus secrets!

També pots passejar pel parc del castell que, amb una superfície de 43.860m2 envolta el castell i tot el seu turó. Amb una vegetació singular i camins accessibles per passejar amb la companyia del cant dels ocells, podrem gaudir d’unes grans vistes panoràmiques i un bon encaix entre natura i cultura.

[icon name=”map-signs”] La senyalització per arribar al castell és molt senzilla. Es pot anar caminant fins el turó i gaudir també dels seus jardins.

[icon name=”car”] Hi ha un pàrquing molt gran davant de les portes del Castell. És totalment gratuït.

Castell de Castelldefels FUNDESPLAI

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai