L’Observatori astronòmic del Montsec, ubicat a Àger, a la comarca de la Noguera, captiva tant als aficionats a l’astronomia com als i les amants de la natura i la ciència! Des de les nostres cases de colònies i terrenys d’acampada (Vagons d’Àger, Les Feixes Camarasa, Les Lloses, El Refugi i La Pineda), és molt senzill arribar fins a l’observatori, cosa que el converteix en una excursió perfecta per explorar durant la teva estada a les nostres instal·lacions.

Construït amb la finalitat d’estudiar l’univers i els seus misteris, l‘Observatori del Montsec és un edifici científic de renom internacional. Aquí podràs meravellar-te amb una gran varietat de telescopis i equips d’última generació, destinats a l’observació dels estels, els planetes i les galàxies llunyanes.

La història de l’observatori s’entrellaça amb la fascinant evolució de l’astronomia. Des dels seus inicis fins a l’actualitat, ha estat testimoni d’importants descobriments i avenços científics! A més a més, la seva ubicació privilegiada, fora de la contaminació lumínica de les ciutats, ofereix unes condicions ideals per a l’observació astronòmica.

Vols visitar l’observatori astronòmic del Montsec? Aquí trobaràs informació de les entrades i modalitats de visita.

Durant la teva visita a l’Observatori astronòmic del Montsec, tindràs l’oportunitat de participar en activitats fascinants, com observacions nocturnes, xerrades sobre astronomia i tallers educatius. Submergeix-te en l’univers i descobreix la bellesa i l’espectacularitat del cosmos de la mà d’experts astronòmics.

Per arribar a l’observatori des de les nostres cases de colònies o terrenys d’acampada veuràs que el camí en cotxe és molt fàcil. Has d’agafar la C-12 durant 12 km i passant el municipi d’Àger per poder arribar a l’Observatori!

Centre d'Observació de l'Univers, Observatori del Montsec

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai