Aquesta és una recepta genial! Hem d’aprofitar la tardor per gaudir dels regals que ens ofereixen els nostres boscos: camagrocs, rossinyols i trompetes de la mort són ideals per fer aquesta truita,que segur que et quedarà exquisida! També pots posar-hi shiitake, xampinyó o altres bolets de cultiu. Els bolets tenen moltes propietats nutricionals excepcionals i molt beneficioses per a la salut… i són boníssims!

Ep! abans d’anar a buscar bolets et recomanem que llegeixis amb atenció aquesta entrada: 15 guies i apps per buscar bolets en família, d’on també pots treure idees gastronòmiques.

Ingredients

  • 6 Ous
  • 300g de bolets
  • 4 alls tendres
  • Sal
  • Oli d’oliva

 

Preparació

  1. El primer pas per dur a terme aquesta recepta serà preescalfar el forn a 180ºC.
  2. Mentre s’està escalfant el forn, prepararem una safata amb paper vegetal i hi posarem els bolets amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal.
  3. Posarem la safata amb els bolets dins el forn i ho escalfarem durant 10 minuts. Si són bolets de bosc petits com els camagrocs o les trompetes ens podem saltar aquest pas i afegir-los a la paella quan els alls tendres estiguin una mica cuits.
  4. Per una altra banda, tallarem els alls tendres en trossos petits. Els posarem a una paella amb una mica d’oli i sal per saltejar-los. Quan estiguin daurats, els traurem.
  5. En un bol gran, anirem batent els 6 ous que teníem preparats. Un cop fet aquest pas, afegirem els bolets escalfats i els alls tendres a trossos.
  6. Remenem bé la mescla i la posem a la paella. Recordeu donar-li la volta a la truita! Quedarà deliciosa!

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai