Beget és un petit poble medieval situat a la comarca del Ripollès, molt a prop de Camprodon i de la casa de colònies Mas Cabàlies. Amb el seu encant atemporal i la seva arquitectura ben conservada, Beget és una joia amagada que atrau els visitants amb la seva bellesa serena i el seu aire històric. És un poble de, tan sols, 27 habitants, així que ja t’imaginaràs que és ben petit! A més a més, pertany a l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya!

Passejant pels seus carrers empedrats, et sentiràs transportat/da a una altra època. Les cases de pedra amb balcons florits i els ponts medievals sobre el riu Llierca creen una atmosfera màgica que et captivarà des del primer moment. Un dels punts més destacats és l’església de Sant Cristòfol de Beget, un magnífic exemple del romànic català del segle XII. A l’interior, podràs admirar el Crist Majestat, una imponent talla romànica de gran valor històric i, sobretot, artístic.

Beget és també un lloc perfecte per gaudir de la natura. Les muntanyes i els boscos que l’envolten ofereixen rutes de senderisme que et permetran descobrir paisatges espectaculars i respirar aire pur. La zona és ideal per fer excursions a peu o en bicicleta!

Com arribar-hi?

Arribar a Beget des de la casa de colònies Mas Cabàlies és molt senzill. En cotxe, segueix la C-38 fins a Camprodon i des d’allà pren la carretera GIV-5223 en direcció a Beget. En aproximadament 50 minuts, hauràs arribat!

A què esperes per fer una escapada tranquil·la i autèntica? Vine a la casa de colònies Mas Cabàlies i descobrir aquest tresor medieval!

Poble de Beget, fotografiat per Jorge Franganillo

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai