Avui et portem una altra activitat molt divertida que de segur hi participen tots els membres de la teva família! Us agraden les postres? Anem a cuinar-ne unes quantes amb aquestes receptes tan fàcils i divertides que et proposem! Ets més de xocolata o fruita? No et preocupis, tenim receptes per a tota mena de postres. I recorda, sempre pots canviar els productes que hi figuren en elles. Si a tu i a la teva família us surt algun invent increïble, no dubtis en compartir-lo amb nosaltres!

Prepara el barret de xef!

Iogurt casolà

Els iogurts casolans els podrem fer sense problema tinguem iogurtera o no. Si en tens una, utilitza-la. Però si no en tens, no t’amoïnis!

Batut de fruita natural

Aquest batut el podem combinar amb totes les fruites que ens vinguin de gust, o amb les que tinguem a casa!

Mousse de llimona

Potser estem acostumats a prendre mousse de xocolata. Però heu provat mai la mousse de llimona? No et perdis aquesta gran recepta!

Mousse de xocolata

La mousse clàssica! Estem segurs que no coneixes a ningú que no li agradi… Atreveix-te a cuinar-la!

Bombons gelats de fruita

Per aquesta recepta podrem utilitzar qualsevol mena de fruita que tingueu a casa! Nosaltres hem utilitzat el plàtan però, per exemple, amb maduixa, també queda molt i molt bo!

Macedònia

Aquesta recepta és súper flexible! Podem afegir unes fruites o d’altres depenent de la temporada.

Pastís de poma sense sucre

Per un pastís de poma al forn no és tan difícil com tots pensem! Anem a seguir aquestes indicacions i segur que farem el millor pastís que mai hem tastat!

Brownies de xocolata

Estem gairebé segurs que no hi ha ningú en aquest món que no li agradin els brownies! Esteu preparats i preparades per elaborar un de les millors postres amb xocolata?

Pomes rostides al forn

Si voleu donar un to més dolç a les pomes de tota la vida, acompanyeu-nos pas a pas en aquesta recepta per fer pomes rostides al forn!

Gelat de fruites

Com moltes altres receptes, aquesta també la podem fer al nostre gust! Utilitzarem les fruites que més ens agraden o les que tinguem disponibles a casa.

Pastís de carbassa

Una recepta dolcíssima de pa de pessic que es pot fer amb carbassa o pastanaga com a base. I amb anous, que aporten greixos saludables.

Galetes de civada

Unes galetes delicioses i molt saludables per fer un berenar diferent amb els nens i nenes. Gaudir amassant és genial i molt divertit!

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes!! 😉

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai