Voleu fer un bany refrescant en un indret ple de màgia?

Diuen que el grog de la Malatosca era freqüentat per bruixes i éssers màgics. A la pàgina de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses podeu llegir la llegenda complerta.

El gorg de la Malatosca és un lloc fantàstic per anar a passar el dia en família. S’hi arriba fàcilment per un camí tranquil i ben senyalitzat i ofereix un espai ideal per al joc i l’exploració dels nens i nenes. Hi podreu descobrir les plantes i animals dels ambients de riu i fer un bany refrescant si hi aneu a l’estiu. Però atenció, l’aigua és fredíssima!! Us hi atrevireu?

El punt de partida del camí per arribar a aquest gorg és just davant de l’antiga estació de Sant Joan de les Abadesses, en el km 9 de la via verda anomenada Ruta del Ferro i del Carbó que uneix Ripoll amb Sant Joan de les Abadesses i Ogassa. En aquest tram de la Ruta del Ferro i del Carbó també trobem l’enllaç amb l’itinerari que va de Sant Joan de les Abadesses a Mas Cabàlies.

  Hi ha un pàrquing al mateix parc de l’estació i una zona de pícnic. Agafeu la via verda en direcció Ogassa, deixant el camp de futbol i l’alberg Ruta del Ferro a la vostra dreta.

  Trigareu uns 15 minuts des de l’aparcament del parc de l’estació fins al gorg.

  És un camí fàcil i ben senyalitzat, ideal per a totes les edats, que ens permet gaudir del paisatge meravellós de muntanya i de la cascada màgica del gorg d’aigües gelades.

  Recordeu que cal respectar l’entorn, no molestar la fauna i la flora i no deixar deixalles. Vegeu aquí les nostres recomanacions per als banys de riu.

 

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa des de fa més de 45 anys a favor de l’educació i la felicitat dels nens i nenes, l’equitat, la inclusió social, la protecció de la natura i el desenvolupament del Tercer Sector. 

L’entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.