Tens ganes de gaudir d’unes vacances úniques? Nosaltres també! Ah, que estàs de vacances a la comarca del Baix Llobregat? Genial! Perquè tenim moltíssimes coses a explicar-te!

Com segurament sabràs, el Baix Llobregat és una comarca que se situa just al sud de la província de Barcelona. Està limitada amb el Bages, el Vallès Occidental i el Barcelonès i té ciutats que alguna vegada n’hauràs sentit parlar, com Castelldefels, el Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, etc. La veritat és que tota aquesta zona té moltíssims llocs interessants per veure, ja que es tracta d’una comarca amb mar i muntanya. Què més podem demanar?

En aquesta entrada et mostrem 6 llocs d’interès cultural i turístic que val la pena visitar! Gaudeix de la història, la cultura i la naturalesa d’aquesta comarca. Segurament, un cop ho hagis visitat, voldràs repetir!

Anem a explorar la comarca del Baix Llobregat!

Si no n’has tingut prou amb aquets 6 indrets, aquí et deixem una petita selecció d’atraccions turístiques que també et poden interessar:

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai