El Ripollès és una comarca rica en història, cultura i, sobretot natura. Perfecta per una escapada en família! Et convidem a venir a la nostra casa de colònies de Mas Cabàlies per gaudir d’aquesta gran comarca! Està situada al vessant sud Pirineus catalans i és una regió que ofereix una gran varietat d’indrets per visitar, excursions i activitats que encantaran tant als més petits i les més petites com als grans. Des de monuments històrics fins a rutes de senderisme, passant per pobles amb molt d’encant. El Ripollès té molt a oferir!

Gaudir del Ripollès és un regal a qualsevol època de l’any, ja que és una comarca en què a l’hivern pots trobar neu i paisatges pirinencs hivernals amb molt d’encant, a la tardor boscos de fulla caduca de colors grocs, taronges, vermells i marrons plens de màgia, a la primavera un paisatge que reneix i s’omple de flors i una verdor espectacular i a l’estiu boscos, rius i senders ombrívols per gaudir de la natura sense passar massa calor.

En aquest article, us presentem algunes de les millors opcions per gaudir d’una estada inoblidable en família al Ripollès. Descobriràs el Monestir de Sant Joan de les Abadesses, una joia arquitectònica i cultural; passejaràs pels carrers de Camprodon i Beget, dos pobles amb un encant molt especial; t’endinsaràs a la natura amb el Sender de la Mallerenga d’Aigua i la Ruta del Ferro; i exploraràs les Mines d’Ogassa, un testimoni de la història industrial de la comarca.

Estàs a punt per a una aventura familiar al Ripollès? Continua llegint per descobrir tots aquests indrets fascinants i planificar la teva visita! I recorda, que et pots allotjar a la nostra casa de colònies Mas Cabàlies, t’hi esperem! 😉

Si necessites més idees, també pots visitar la pàgina de Ripollès turisme, on trobaràs molta informació sobre què es pot visitar a la comarca.

Estigues al dia de les nostres ofertes i entrades de blog per gaudir al màxim de la natura!

Política de privacitat *

Aquesta entrada està relacionada amb els allotjaments següents

Segueix-nos!

No et perdis les nostres ofertes!

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L'entorn natural de les cases de colònies és ideal per desenvolupar la nostra tasca.

Coneix Fundesplai